Perjantai 03.07.2015
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Kyyjärvi-viikko käynnistyy ohjelmallisella rompe- ja maalaistorilla 11.7. Paletin uudella paikoitusalueella.Kyyjärvi-viikko käynnistyy ohjelmallisella rompe- ja maalaistorilla 11.7. Paletin uudella paikoitusalueella.

Kyyjärvi-viikko käynnistyy ohjelmallisella rompe- ja maalaistorilla 11.7. Paletin uudella paikoitusalueella.

1.7.2015 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärvi-viikkko käynnistyy lauantaina 11.7. Kauppakeskus Paletin uudella paikoitusalueella ohjelmallisella rompe- ja maalaistorilla. Virallisen avajaispuheen pitää kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki klo 11.00. Puheen jälkeen on luvassa musiikkia, jota esittää Jukka Mäkelän orkesteri.

Avajaisten yhteydessä järjestetään myös kaikille avoin tori, johon halukkailla on mahdollisuus tuoda myyntiin ylimääräistä tavaraa tai vaikka oman maan satoa tai kättensä töitä. Tori on avoinna lauantaina 11.7 klo 10.00-15.00. Myyntipaikoista ei peritä maksua.
Avajaistapahtuman järjestää Kaunis Kyyjärvi ry.

Illalla klo 18.00 avataan Heikki Luoman Areena suurelle yleisölle ja siellä saa ensi-iltansa Luoman kirjoittama "Akka vaikka väkisin" näytelmä. Ensi-illan jälkeen voi halutessaan siirtyä Ravintola Villiviiniin perinteisen tanssimusiikin pariin, jota esittää Kyyjärven oma poika Jukka Mäkelä yhtyeineen.

Kyyjärvi-viikon koko ohjelma tästä linkistä: Kyyjärvi viikko

(ps. painetussa Kesä Kyyjärvellä - julkaisussa takasivulla on Akka vaikka väkisin esityksen aika merkitty virheellisesti sunnuntaina 19.7 - oikea aika on klo 14.00. Kaikki esitysajat löytyvät lisäksi painetusta julkaisusta HET-teatteria käsittelevässä jutussa)