Tiistai 27.01.2015
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Kutsu valmistelemaan uutta opetussuunnitelmaaKutsu valmistelemaan uutta opetussuunnitelmaa

Kutsu valmistelemaan uutta opetussuunnitelmaa

26.1.2015 Kyyjärven kunta / Maija-Liisa Immonen

Peruskoulun opetussuunnitelma uudistuu vuonna 2016. Opetushallitus on julkaissut opetussuunnitelman perusteet, jotka sisältävät myös paikallisesti päätettäviä asioita. Opetuksen järjestäjällä on vastuu paikallisen opetussuunnitelman laadinnasta ja kehittämisestä. Opetussuunnitelmaa laatiessa otetaan huomioon oppilaiden tarpeet, paikalliset erityispiirteet sekä itsearvioinnin ja kehittämistyön tulokset. Koulu kutsuu yhteistyötahojen edustajia keskustelemaan ja tuomaan näkemyksiään paikallisista erityispiireistä uuden opetussuunnitelman osalta tiistaina 27.1.2015 klo 15.00-17.00 Nopolan koulun ruokasaliin. Tilasuuteen toivotaan kunnan luottamushenkilöitä, yritysten ja yhdistysten edustajia, kaikkia yhteistyökumppaneita ja muita asiasta kiinnostuneita. Koulu järjestää oppilaiden huoltajille lähiaikoina erikseen vanhempainillan, jossa käsitellään opetussuunnitelman uudistamista. Toki tähänkin tilaisuuteen vanhemmat ovat tervetulleita.
Pyydän osallistujia ilmoittautumaan tilaisuuteen vs.rehtori Kaisa Tammiselle sähköpostilla, kaisa.tamminen(at)kyyjarvi.fi viimeistään ma 26.1.2015.

Koulullamme ops-työ on vielä aivan alussa.  Uutta opetussuunnitelmaa laaditaan nyt keväällä 2015 sekä ensi lukuvuoden aikana. Uusi opetussuunnitelma otetaan käyttöön 1.8.2016.

Opetussuunnitelmaperusteet löytyvät opetushallituksen sivuilta www.oph.fi/saadokset_ja_ohjeet/opetussuunitelmien_ja_tutkintojen
_perusteet/perusopetus
. Samalta sinulta löytyvät myös esiopetussuunnitelman perusteet.