Sunnuntai 26.03.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Marianpäivä on iloinen juhlapäiväMarianpäivä on iloinen juhlapäivä

Marianpäivä on iloinen juhlapäivä

25.3.2017 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

"Jumalaa kiittää sieluni, ylistää Herraa nöyrästi..." Näin lauletaan ensi sunnuntaina 26.3. klo 10 alkavassa messun Marian ylistysvirressä. Siihen yhtyy myös minun mieleni toimittaessani viimeisen kerran Kyyjärven kirkkoherrana messua kotikirkossamme. On ilon ja suuren kiitoksen hetki Taivaan Isälle ja kaikille teille, joita olen saanut palvella runsaan 33 vuoden aikana.

Marian ilmestyspäivän aiheena on "Herran palvelijatar". Tervehdyssanat lausuu Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kaisa Tamminen. Khra Olavi Vallivaara on liturgina ja saarnaa. Kanttorina toimii Minna Erkkilä ja hän johtaa Kyyjärven kirkkokuoroa, joka laulaa messussa. Huilua soittaa Kaisa Tamminen. Tekstinlukijoina ovat talouspäällikkö Kari Kemppainen ja kunnanjohtaja Eero Ylitalo. Esirukouksen johtaa diakonissa Riitta Kytölä. Ehtoollisella avustavat Isojoen khra Jari Kuusi ja Perhon seurakuntapastori Raimo Kytölä ja diakonissa Riitta Kytölä. Suntiona toimii Alpo Noponen. Messu kuuluu myös Järviradion kautta sekä näkyy ja kuuluu Netti-tv:n kautta.

Messun jälkeen on Kyyjärven seurakunnan tarjoamat kirkkokahvit.

Kahvin jälkeen on Khra Olavi Vallivaaran lähtöjuhla kirkossa. Juhlassa laulaa Kyyjärven kirkkokuoro, Eino Nissinen ja Salme Tanskanen laulavat, kuusikätisesti soittavat pianolla Saima Kytölä, Lotta ja Heta Vallivaara sekä yhteislaulua.

Yhteisöjen puheenvuorot: Lapuan hiippakunta, Kyyjärven ja Karstulan seurakunnat, Kyyjärven kunta ja Kyyjärven rauhanyhdistys ry. Puhe Olavi Vallivaara. Juhlan jälkeen on mahdolliset muut yhteisöt ja yksityiset puheet ja moikkaamiset.

Tervetuloa kaikki juhlaan! Lahjoja en tarvitse. Paras lahja on läsnäolosi.

P.S. Siirtäkää kellot lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kesää kohti -> siis tunnin eteenpäin