Torstai 21.11.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tunnistatko paikan?
Parkkosen suku kokoontuiParkkosen suku kokoontui

Parkkosen suku kokoontui

1.7.2013 Parkkosen sukuseura/EH

Vuonna 2008 perustettu sukuseura kokoontui suku- ja vuosikokoukseen. Paikalle saapui liki 80 suvusta ja sukujuurista kiinnostunutta Parkkosen sukuun kuuluvaa.

 

Vuonna 2008 allekirjoittanut mainitsi kirjoituksessaan, että tulee väistämättä huono omatunto siitä, että oma suku vieraantuu omien kiireiden keskellä. Arvo Peuranen oli kutsunut vuonna 2008 suvun koolle ja toivoi kiinnostusta löytyvän. Silloin paikalle saapui 75 Parkkosta päättämään sukuseuran perustamisesta.

Sunnuntaina 16.6., nyt kolmannen kerran, suku kokoontui suku- ja vuosikokoukseen. Paikalle saapui liki 80 suvusta ja sukujuurista kiinnostunutta Parkkosen sukuun kuuluvaa. Saimme nauttia auringon lisäksi musiikista joista vastasivat harmonikalla Arttu Rajalahti ja huilulla  Tuula Pitkänen. Puheenjohtaja tervetulopuheessaan toivoi vieraiden rohkeasti kysyvän " kuka olet ja mistä tulet?". Toivoi että suku jakaisi niin ilot ja surut. Toivoi, että koko suku mahtuisi samaan kuvaan: isät, äidit, mummut, vaarit ja lapset. Toivoi, että kuulemme tarinoita joita me nuoret, tai melkein nuoret, emme edes osaa kuvitella.

Hyvän ruuan jälkeen virallisen kokouksen johti Arja-Leena Kriivarinmäki sekä sihteerinä toimi Raija Pölönen. Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin seuraavalle kolmivuotiskaudelle Elina Huttunen ja varapuheenjohtajaksi Arja-Leena Kriivarinmäki. Hallituksen viisi muuta jäsentä ovat:

Antero Parkkonen

Hannu Korpeinen

Helena Hakala

Raija Pölönen

Pertti Hänninen

Hallituksen tavoitteena on jäserekisterin ylläpitäminen sekä sukukirjan lisäpainatus ja muuttuneiden tietojen kirjaaminen. Sukukirjan ennakkotilaajia on jo ilmoittautunut muutama kymmenen.

Jäsenmaksu päätettiin pitää samana 10€ henkilö.Vielä voit maksaa Kauden 2010-2013 jäsenmaksun Parkkosen sukuseuran tilille FI76 4765 0010 0061 27. Viestiin jäsenmaksu 2010-2013 sekä jäsenen nimi ja osoite.

Puheenjohtaja, Arja-Leena Kriivarinmäki päätti kokouksen ja kiitti edellisiä hallituksen jäseniä sekä toivotti uudet hallituksen jäsenet tervetulleeksi!

On tärkeää, että vuodesta toiseen suku haluaa varata aikaa yhdessä ololle ja joka vuosi tiedämme olevamme tervetulleita omana itsenämme sukutapaamisiin. Katse siis tulevaisuuteen ja vuoteen 2016!

Päivä oli onnistunut ja kaikki toiveeni toteutui: Yhteiskuva, iloinen puheensorina ja kuulumisien vaihtumiset. Minun ei myöskään tarvitse tuntea huonoa omaa tuntoa siitä, että suku vieraantuisi toisistaan!

Elina Huttunen