Maanantai 24.02.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Luontokirkko Valkeislammen rannallaLuontokirkko Valkeislammen rannalla

Luontokirkko Valkeislammen rannalla

26.7.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 28.7. on jumalanpalvelus klo 11 Valkeislammen rannalla Saunakylässä.

Jo perinteeksi tullut kesäinen luontokirkko on ensi sunnuntaina Valkeislammen kodalla Saunakylässä. Jumalanpalveluksen toimittvat Lotta ja Olavi Vallivaara sekä Alpo Noponen. Saunakyläläiset ovat luvanneet tarjota nokipannukahvit herkkujen kera. Ennusteet lupaavat kaunista säätä. Tervetuloa hiljentymään ja tapaamaan ystäviä Valkeislammen rannalle! Sinne on helppo osata: -ajetaan Kumpulasta- Saunakylälle, ei käännytä Juoksuahoon vaan vielä eteenpäin, kunnes oikealla näkyy hirvimiesten kota. Siinä on parkkipaikka ja noin 200 metriä hirvimiesten kodalta ollaan Valkeislammen rannalla ja kodalla. Siellä nähdään, jos Jumala suo!