Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Eino Koskela saateltiin viimeiselle matkalleEino Koskela saateltiin viimeiselle matkalle

Eino Koskela saateltiin viimeiselle matkalle

7.7.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Eino Antero Koskela siunattiin sunnuntaina 6.7.Kyyjärven kappelissa. Hautauksen jälkeen muistotilaisuus oli Kirkon seurakuntasalissa.

Eino Antero Koskela syntyi 15.7.1936 Martta ja Mooses Koskelan perheen vanhimpana lapsena. Hänellä oli kolme sisarta: Anna-Liisa, Anja ja Irja. Eino varttui kodissaan "Kannikolla" ja oppi maataloustyöt jo lapsena. Äidin varhainen poismeno siirsi vastuun Einolle talon hoidosta. Isä kuoli viisi vuotta äidin jälkeen. Eino jatkoi yhdessä sisartensa kanssa tilanhoitoa. Irjan ja Anna-Liisan muutettua pois ja Anjan sairastettua luovuttiin karjasta. Anja nukkui pois v.1970.

Eino oli pitkään työssä höylääjänä Kyyjärven Sahalla ja siinä ohessa hoiti kotitilaa. Hän oli luonteeltaan ahkera, päättäväinen ja tunnollinen. Iän myötä tuli sairauksia. Kotonaan hän tahtoi sisukkaasti selvitä. Eino nukkui pois kotonaan Kannikolla juhannuksen aikaan  22.6.2014. Einoa jäivät kaipaamaan Anna-Liisa sisar perheineen, sisaren tytär, muut sukulaiset ja naapurit.

Einon siunasi Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Lotta Vallivaara ja suntiona Alpo Noponen. Muistotilaisuus oli seurakuntasalissa. Liisa sisko muisteli veljeään, Olavi Vallivaara ja Erja Kolari puhivat. Yhdessä laulettiin tuttuja virsiä Lotta Vallivaaran säestyksellä ja luettiin saapuneet adressit.

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Kyyjärven Hautauspalvelu