Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Suvikonsertti kotikirkossaSuvikonsertti kotikirkossa

Suvikonsertti kotikirkossa

20.7.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Ensi sunnuntai-iltana 20.7. on Kyyjärvipäiviin liittyen Jukka Kuoppamäen "Suvikonsertti" Kyyjärven kirkossa klo 18 alkaen.

Jukka Kuoppamäki on tehnyt kolmiosaisen ohjelman "Suvikonsertti kotikirkossa". Ensin lauluja, jotka antavat ajattelemisen aihetta, kuten Tuulelta vastauksen saan. Sitten kristillistä sanomaa, kuten Joutukaa sielut. Lopuksi niitä lauluja, joita suurin osa toivoo, kuten Sininen ja valkoinen. Yhteensä Jukka Kuoppamäki esittää 19 laulua ja viimeinen kahdeskymmenes laulu on yhteislaulu: Oi muistatko vielä sen virren.

Kotikirkon ovet ovat avoinna Suvikonserttia varten. Käsiohjelma 20 euroa. Ohjelman tuotosta osan Jukka Kuoppamäki lahjoittaa Kyyjärven seurakunnan diakoniatyölle. Ohjelman saa lunastaa kirkon ovelta. Tervetuloa!

Aihealueen yhteistyöyritykset

Ruokala Margit
Karstulan Evankelinen Opisto
Karstulan Lukio
Paletti kauppiasyhdistys