Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärvi DiscGolfPark avajaisten tulosten ja kuvien satoa!Kyyjärvi DiscGolfPark avajaisten tulosten ja kuvien satoa!

Kyyjärvi DiscGolfPark avajaisten tulosten ja kuvien satoa!

28.7.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Harsunkankaan frisbeegolf radan avajaiset pidettiin 20.7. Väkeä oli saapunut runsaasti vaihtelevasta säästä huolimatta. Päivä piti sisällään kunnanjohtaja Eero ylitalon avajaispuheen, frisbeegolfin alkeis kurssin ilmaiseksi kaikille kiinnostuneille, puttauskilpailun, nopeustutkaan heittoa, sekaparikilpailun, yksilökilpailun sekä ennenkaikkea parasta mahdollista liikuntaa mukavassa seurassa.

Sekaparikilpailun ideana oli saada mahdollisimman paljon perheitä ja pariskuntia mukaan lajiin heti kättelyssä. Mukava määrä pareja osallistui niin omalta kuin ulkopaikkakunnaltakin. Sekaparikilpailu pelattiin ns. BestShot periaatteella. Sarjassa palkittiin 3 parasta joten +2 riitti tällä kertaa palkintosijoille! ;)

Kilpailun tulokset:

Sija Pari Heitot Tulos
1. Simo ja Marjo  57 -2
2. Valtteri ja Ulriikka 61 +2
3. Nikke ja Ulla 61 +2
4. Rami ja Heidi 64 +5
5. Janne ja Tiina 66 +7
6. Toni ja Kristiina 67 +8
7. Sami ja Elina 70 +11
8. Juha ja Tanja 72 +13
9. Jarkko ja Raisa 75 +15
10. Marko ja Barbara 77 +17

Yksilökilpailuun oli reilusti osallistujia, vaikka sää rokotti varmasti muutamia osallistujia. Osallistujia oli kaikkinensa 31 ja kilpailun taso oli myös hyvä. Yksilökilpailun raakatuloksen voitti Puska Puttaajien frisbeegolf TAITEILIJA Simo Väisänen huikealla tuloksella -8. Kierros meni kuulemma hyvin koska ei kerinnyt keskittymään sen kummemmin omaan suoritukseen kun piti laskea pienemmän collegan heittoja! ;D Raakatuloksen muita häikäiseviä suoriutujia olivat Kyyjärviset Viljami Hakola sekä Jarkko Parkkonen tuloksella -3

Tasoituksellisen kilpailun taso oli hyvä ja saimme jälleen huikaisevia henkilökohtaisentason suorituksia. Sarjan voitti Ville Iiruu tuloksella -17 tiukasti perässä -16 Heikki Kainu sekä kolmantena Janne "Rölli" Muhonen -13! Hyvä poijaat! Palkintoja jaettiin niin avokätisesti ettei edes enää muista, mutta molempien sarjojen vähintään 3 parasta palkittiin.

Yksilökilpailun tulokset voit lukea TÄSTÄ!

Esa Niemisen taltioimia häikäisevän hienoja kuvia pitkin päivää, käykäähän vilkaisemassa ammattialisen kädenjälkeä TÄSTÄ!

Puttauskilpailun voitti vähintäänkin ansaitusti Eetu Kemppainen vaatimattomalla 6 tunnin yhtäjaksoisella puttaamisella! Hurjakätisimmät sedät viskelivät kiekkoa tutkaan yli 100 km/h! Siinä saa jo kiekko kyytiä!

Kiitos vielä paljon alkeiskurssin vetäjille Joel Mäelle sekä Pauli Pottoselle! Kylätuvan naiset saivat kaikkien kuvut ravittua tuttuun tapaan maukkailla herkkupullilla, kahvilla, mehulla sekä käristeellä. Tapahtuma on kuin tyhjä lakana ilman näitä teräsnaisia! Kiitos myös Veikko Paanaselle ammattitaitoisesta liikenteenohjauksesta. Lopuksi kun en ole ketään vielä kiittänyt, niin kiitän kaikkia osallistujia sekä läsnäolijoita lämminhenkisestä tapahtumasta, nähdään kentillä ja viikkokisoissa! :)


Viikkokisoista puheenollen parikilpailua pukkaa huomenissa 29.7 taas Kyyjärvi DGP kentällä. Saavu paikalle viimeistään klo 17:30 parhaan kiekkokaverisi kanssa ja haasta muut parit leikkimieliseen parikilpailuun. Kilpailu pelataan BestShot periaatteella. Osallistumismaksu 6€/pari (sis. osallistumisen sekä holaripotin). 2 Parasta paria palkitaan jälleen. Be there or be square!