Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tarjan ja Raunon hääpäiväTarjan ja Raunon hääpäivä

Tarjan ja Raunon hääpäivä

13.7.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Tarja ja Rauno Pölkin hääpäiväjuhlaa vietettiin heidän omassa kodissaan Kyyjärvellä hääpäivänä 13.7.

Juhlaan oli kookoontunut Tarjan ja Raunon läheisiä ja ystäviä. Kirkkoherra Olavi Vallivaara toimitti hääpäivän rukoushetken ja päätti sen siunaussanoihin:"Jumala on hyvyydessään antanut teidät Tarja ja Rauno lahjaksi toinen toisellenne. Saatte osoitta toisillenne hyvyyttä, armahtavaisuutta ja rakkautta. Palvelkaa toisianne tästäkin päivästä eteenpäin. Siunatkoon teitä kolmiyhteinen Jumala. Isä ja Poika ja Pyhä Henki nyt ja aina." Rukoushetki aloitettiin virrellä 571 ja päätteeksi laulettiin virsi 241.

Juhla jatkui keskustelulla ja tarjoilulla. Täytekakkukahvit juotiin niin kuin hääjuhlassakin. Muisteltiin menneitä ja puhuttiin kaikista paikalla olleitten ihmisten tuomista asioista. Mukava ja mieleenpainuva juhlahetki Tarjan ja Raunon kodissa.

Toivotamme Tarjalle ja Raunolle Onnea ja siunausta yhteisellä matkalla tulevinakin päivinä!

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Paletti kauppiasyhdistys
    R uusisalo