Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mariella Emmiinan kastejuhlaMariella Emmiinan kastejuhla

Mariella Emmiinan kastejuhla

20.7.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Mariella Emmiina Nygård kastettiin kotonaan Alajärvellä sunnuntaina 20.7.2014.

Mariella Emmiina syntyi Etelä-Pohjanmaan Keskussairaalassa Seinäjoella 9.6.2014. Hän painoi syntyessään 3040 grammaa ja oli 48 cm pitkä. Mariella on Minna ja Arto Nygårdin perheen tytär. Nikon, Ronin ja Mirellan pikkusisko. Nygårdin perhe asuu Alajärven keskustassa. Minna-äiti on syntyisin Kyyjärven Nurmijoelta, Pirkko ja Jorma Keskitalon tytär. Arto puolestaan on syntyisin Alajärven Uudestakylästä.

Kasteen toimitti Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, joka on Minna-äidin rippipappi. Minna-äiti toimi tekstinlukijana, Laura-kummi piti lasta ja yhdessä laulettiin Mirella siskon valitsemat virret. Kummeiksi oli kutsuttu Laura Kotilainen ja Joni Polishsuk Mikkelistä. Paikalla olivat isovanhemmat Alajärveltä ja Kyyjärveltä sekä muita läheisiä. Kasteessa Mariella Emmiinasta tuli Alajärven seurakunnan uusi jäsen.

Toivotamme Mariella Emmiinalle ja koko Nygårdin perheelle Onnea ja siunausta!

T

Aihealueen yhteistyöyritykset

Karstulan Lukio
Iittala
Ruokala Margit
PJM Monituotanto Oy
Paletti kauppiasyhdistys