Sunnuntai 20.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kumpula-Raasu-Oikari-Vehkaperä - valokuituverkon rakentaminen vauhdissaKumpula-Raasu-Oikari-Vehkaperä - valokuituverkon rakentaminen vauhdissa

Kumpula-Raasu-Oikari-Vehkaperä - valokuituverkon rakentaminen vauhdissa

15.7.2014 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Alkuviikosta valmistui Raasuntien kautta rakennettu runkolnja Kumpula-Oikari välille ja seuraavaksi työt jatkavut Kumpulasta Kivijärven rajalle.

Kyyjärven valokuidun runkoverkkoa rakentavan Voimatel Oy:n edustajan Jari Nurmenriinan mukaan työt ovat edenneet Kyyjärvellä suotuisissa merkeissä hyvää vauhtia. Eikä yksinomaan teknisen rakentamisen osalta vaan myös myös siten, että teidenvarsien asukkaat ovat ottaneet aurausporukat ilolla vastaan ja olleet tyytyväisiä että verkon rakentaminen jatkuu. Karstulan raja Oikarin kylän kautta saavutettiin heti juhannuksen jälkeen. Kumpula - Kivijärven raja linjan rakentamisen jälkeen on vuorossa työt Karstulan rajalta Vehkáperälle. Karstulan päätösten viivästyminen vaikeuttaa omalta osaltaan rakentamista tuolla suunnalla, sillä rajasta ei titenkään uskalleta mennä yli ilman voimassa olevia päätöksiä. Jari Nurmenrinnan mukaan työt ovat Kyyjärven hyvin aikataulussa ja myös Kannonkoski käynnistynee lähiviikkojen aikana.

Keski-Suomen valokuituverkot Oy:n nettisivut avattu

Uuden yhtiön nettisivut löytyvät nyt osoitteesta www.ksvv.fi. Yhtiön vt. toimitusjohtaja Timo Jokisen mukaan yhtiön hallitus on linjannut uudelleen mm. liittymissopimusehtoja ja maksuperusteita. Muutoksista on lähtenyt tiedotteet asiakkaille ja nettisivuja päivitetään aktiivisesti. Kannattaa käydä tutustumassa ja lisätietoa löytyy myös Usein kysytyt kysymykset -linkin alta. Yhtiön uusi strategia ja uudet toimintamallit tarkentuntuvat entisestään lomakauden jälkeen. Pelkkä runkoverkko ilman käyttäjiä ei tuota eikä auta ketään, joten yhtiön linja on tarkentunut myös tältä osin. Tavoitteena on, että ensimmäiset käyttäjät saadaan verkkoon jo tämän vuoden puolella.

Välittömästi lomakauden jälkeen käynnistyy myös kunnan toimintastrategian hiominen siitä miten rakentuvaa valokuituverkkoa aiotaan hyödyntää niin yritysten kuin yksityistalouksien näkökulmasta. Puolen hehtaarin rantatontti rantasaunoineen ja valokuituliittymineen on varmasti yksi markkinoinnissa käytettävä elementti. Eikä ollenkaan huono sellainen.

 

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Sigma Trukit Oy
Soinin saneeraus
Betset
Rakennuspalvelu Lautanen
Mediatili
Töpseli ja roikka
Sähköveijarit
Juha Eteläkari
Kyyjärven Lämpö Oy
Yrityspalvelu Paju
PJM Monituotanto Oy
OH-asennus Osmo Huhtala
Kodin Kattoturva Oy
Millespakka OY
Tulostekniikka
Sale Kyyjärvi