Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kunnan kotisivuille avataan kiinteistöpörssi!Kunnan kotisivuille avataan kiinteistöpörssi!

Kunnan kotisivuille avataan kiinteistöpörssi!

18.10.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärvellä on tällä hetkellä tilanne, että uusia asukkaita olisi kuntaan tulossa, mutta vuokrattavia/myytäviä asuntoja ei ole riittävästi. Kunnan omistamien asuntojen käyttöaste on tänä päivänä 100 %, ja hakemuksia on jonossa.

Asunnon tarvitsijat ottavat luonnollisesti ensisijaisesti yhteyttä kuntaan. Siellä ei kuitenkaan välttämättä ole ajantasaista tietoa yksityisten tai muiden tahojen omistuksessa olevien asuntojen/kiinteistöjen vuokrattavuudesta tai ostettavuudesta.

Parantaaksemme palvelua , avataan kunnan kotisivuille erityinen "Kiinteistöpörssi", jossa kuntalaiset voivat ilmaiseksi kuuluttaa vuokrattavina tai myytävänä olevista asunnoista tai teollisuuskiinteistöistä. 

Samaiseen kiinteistöpörssiin voi myös jättää ilmoituksen, mikäli hakee vuokrattavaa tai myytävää asuntoa tai teollisuuskiinteistöä.

Kiinteistöpörssin vastaavina hoitajina toimivat Eija Honkonen, eija.honkonen@kyyjarvi.fi 044-4597006 ja Marja-Liisa Orbinski marja-liisa.orbinski@kyyjarvi.fi  044-459 7022

Jos siis sinulla on vapaana oleva asunto tai kiinteistö, jonka haluat antaa vuokralle tai myydä, niin toimita tiedot (myös valokuvia) Eijalle tai Marja-Liisalle. Toimi samoin mikäli olet asunnon tai yritystilojen tarpeessa.

Muistathan myös ilmoittaa yhteyshenkilöille, mikäli saat asunnon/kiinteistön vuokrattua/myytyä, jolloin ilmoituksesi poistetaan kiinteistöpörssistä.

Ilmoituksia voi alkaa jättämään heti huomisesta 19.10.2016 lähtien.