Perjantai 22.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Marjukka Eskelisen pianokonsertti: Lumoava lokakuuMarjukka Eskelisen pianokonsertti: Lumoava lokakuu

Marjukka Eskelisen pianokonsertti: Lumoava lokakuu

1.10.2016 Kyyjärven kunta: sivistystoimi / Maarit Ohranen

Eskelisen konsertti Kyyjärvellä Kivirannan salissa sunnuntaina 2.10.2016 klo 14. Tervetuloa!

Konsertti koostuu 1900-luvun alkupuoliskon suomalaisesta, ranskalaisesta ja venäläisestä musiikista. Säveltäjiä ovat Aarre Merikanto, Sergei Rachmaninov, Nikolai Medtner, Maurice Ravel ja Sergei Prokofjev.

Eskelinen on poiminut konserttiin teoksia, joita kuunnellessa voi kokea mm. melankolian, toiveikkuuden, kepeän leikkisyyden, lumoavien satujen, räiskyvän temperamenttisuuden ja viehkeän aistillisuuden moninaisia tunnelmia. 

Hän esittää saman resitaalin Tampereen pianoseuran järjestämässä konserttisarjassa Tampereen raatihuoneella marraskuussa 2016.

Marjukka Eskelinen on opiskellut Tampereen amk:ssa pianopedagogiksi ja vuosi sitten suoritti loppuun Veronan konservatoriossa solistisen pianonsoiton ylemmän korkeakoulututkinnon. Tällä hetkellä hän toimii opettajana Jokilaaksojen musiikkiopistossa. Näiden reissujen jälkeen on hienoa saada Marjukka konsertoimaan muusikon uransa alkupisteeseen Kyyjärvelle!

Konsertti avaa upealla tavalla Vanhustenviikon, jota vietetään valtakunnallisesti  2. - 9.10.2016. Tilaisuuden avaa Vanhusneuvoston puheenjohtaja Tuula Härkönen.

Marjukan konsertti nivoutuu hienosti Vanhustenpäivän juhlistamiseen 2.10., sillä hän on tehnyt opinnäytetyönsä konserttien vaikutuksista ikäihmisten hyvinvointiin. Marjukka toivottaa kaikki musiikin ystävät tervetulleiksi konserttiin. Erityisterveiset tulevat tässä: "Mikäli Kyyjärvellä olisi ikäihmisiä, joita konsertti voisi kiinnostaa, olisi minulle ilo saada heidät yleisöön ihan kunniavieraiksi!" 

Konsertin väliajalla on kahvitarjoilu.

Vapaa sisäänpääsy.  Lipas varattuna vapaaehtoiselle konsertti- ja kahvimaksulle.

(Kuvassa Marjukka Eskelinen vaelluksella Italian Dolomiiteilla.)