Maanantai 23.04.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Sadonkorjuun kiitosjuhlaa vietettiin kirkossaSadonkorjuun kiitosjuhlaa vietettiin kirkossa

Sadonkorjuun kiitosjuhlaa vietettiin kirkossa

16.10.2016 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Kirkkoon kokoontui mukavasti väkeä, kun sunnuntaina 16.10.vietettiin Sadonkorjuun kiitosjuhlaa.

Keväällä oli toukosiunaus Kotikylän puistossa 19.5. Eläkeliitto on vuosittain järjestänyt kylvötyön siunaustilaisuuden. Sunnuntaina saimme kiittää vuoden sadosta ja seurakuntasalissa Maa-ja kotitalousnaiset valmistivat ja tarjoilivat Sadonkorjuun kiitoslounaan. Messussa tervehdyssanat lausui Maataloustuottajayhdistyksen puheenjohtaja Antti Tuukkanen. Tekstinlukijoina olivat Hannu Kainu ja Jenna Lampinen. Tuottajayhdistyksen jäsenet keräsivät kolehdin, kirkkokuoro lauloi ja Kyyjärven seurakunnan työntekijät toimittivat yhdessä maataloustuottajain kanssa messun.

Kulunut satokausi ei ollut parhaimpia. Kevät oli kuiva ja kolea, kesä sateinen, mutta onneksi korjuuaika oli poutainen. Sato on korjattu ja Taivaan Isää kiitämme lahjasta. Ei vain sato, vaan kaikki mitä omistamme on Jumalan suurta lahjaa. Häneltä saamme pyytää elämäämme apua ja voimia myös tämän ajan tuottajaväelle.

Kiitokset Maataloustuottajille ja Maa-ja kotitalousnaisille kirkkopyhästä!

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  Viitasaaren konttorikone
  Sigma Trukit Oy
  OH-asennus Osmo Huhtala
  K-Market Ikiliikku
  Kipakka
  Liha Trio Oy
  Keksintöjenviikko
  Maatalouskauppa Iso Karhu Oy
  LähiTapiola
  POKE
  Metsänhoitoyhdistys Karstula-Kyyjärvi
  T:mi Toumo Isoaho
  Veljekset Parkkonen
  Perhon Maatalousoppilaitos
  Töpseli ja roikka
  Viispiikkinen
  Yrityspalvelu Paju