Perjantai 22.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Alman ja Violan kastejuhlaAlman ja Violan kastejuhla

Alman ja Violan kastejuhla

23.10.2016 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 23.10.2016 oli Metsäpellon kodissa Taina ja Alpo Noposella tuplajuhla, kun kaksi lastenlasta kastettiin yhtä aikaa. Serkustytöt saivat nimekseen Alma Beata Margareetta ja Viola Alva Marie Humalajoki.

Alma Beata Margareetta Humalajoki syntyi 12.9.2016 Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä. Hän painoi syntyessään 4180 grammaa ja oli 50 cm pitkä. Alma on Johanna ja Juha Humalajoen tytär ja he asuvat Oikarin kylällä. Alman kummeiksi vanhemmat olivat kutsuneet Jenni ja Antti Tuukkasen sekä Teija ja Eino Nissisen Kyyjärveltä.

Viola Alva Marie Humalajoki syntyi 14.9.2016 samassa paikassa kuin serkkutyttö Alma. Viola painoi syntyessään 3255 grammaa ja oli 50 cm pitkä. Viola on Viivi ja Marko Humalajoen tytär ja he asuvat Tervaniemessä. Hänen kummeikseen vanhemmat olivat kutsuneet Maija-Liisa ja Teemu Noposen Lempäälästä, Carita Humalajoen sekä Sinikka ja Tomi Peltoniemen Perhosta.

Kasteen toimitti  Metsäpellon mummolassa Khra Olavi Vallivaara, tekstinlukijana oli kummisetä Eino Nissinen. Paikalla olivat isovanhemmat ja muita läheisiä sekä paljon serkuksia.

Kasteessa Almasta ja Violasta tuli seurakuntamme uusia jäseniä.

Toivotamme Alma Beata Margareetalle ja Viola Alva Marie Humalajoelle sekä heidän vanhemmilleen Onnea ja Taivaan Isän siunausta!

Aihealueen yhteistyöyritykset

Paletti kauppiasyhdistys
Ruokala Margit
Karstulan Lukio
PJM Monituotanto Oy
Iittala