Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
NettiTV: Kyyjärven vaalipaneeli 2017NettiTV: Kyyjärven vaalipaneeli 2017

NettiTV: Kyyjärven vaalipaneeli 2017

28.3.2017 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Kyyjärven vaalipaneeli järjestetään tänä vuonna aprillipäivän aattona - perjantaina 31.3.2017 klo 18.00 - Kauppakeskus Paletissa. Onneksi ei sentään aprillipäivänä!

Mukaan paneeliin on kutsuttu kaikki Kyyjärvellä ehdokkaita asettaneet puolueet ja visaisiin tulevaisuuskysymyksiin pääsee heistä vastaamaan pari per puolue. Muut voivat pyöriä taustatukena. Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon osoitteeseen kirjaamo@kyyjarvi.fi  joita ei tietenkään kaikkia kysytä. Arvovaltainen raati pohtii ennakkoon, mitä kysytään ja mitä ei - kuitenkin tasa- ja monipuolisesti. Poliittisen ja muun manipuloinnin estämiseksi tilaisuuden juontaja pidetään vielä tässä vaiheessa täysin salassa.

Näin kevään korvalla ainakin se liian tiukka pipo kannattaa jättää kotiin ja tulla mukaan letkeään aprillipäivän aaton tunnelmaan kauppakeskus Palettiin kuuntelemaan ja jututtamaan ehdokkaita. Tai shoppailemaan. Mutta jos joku nyt välttämättä haluaa mököttää kotonaan, niin lähetystä voi tietenkin seurata myös Nopola Newsin nettiTV:n kautta.

Kahviakin on tarjolla - ainakin kahvioissa!

(ps. Kuvassa raväkän vaalipaneelin osallistujat vuodelta 1996. Vasemmalta SDP:n Jari Lautanen, SMP:n Eero Kirvesmäki, Kristillisten Kalevi Lahti, Keskustan Tapio Lintulahti ja Kokoomuksen Ossi Tamminen. Paneelin järjestäjinä toimivat Kyyjärven kunta, Karstulan kansalaisopisto, Viiden Kunnan Sanomat ja Järviradio. Puheenjohtajina toimivat Järviradion Lasse Mansikka-aho ja Karstulan kansalaisopiston rehtori Eino Saarikoski. Edistyksellinen paneeli siinä mielessä, että kysymyksiä oli lähetetty ennakkoon, yleisöllä oli mahdollisuus kysyä tai jopa soittaa. Puhelinvastaajana toimi kunnansihteeri Tapio Kinnunen. Tilaisuudesta on videotallenne.)

Tervetuloa mukaan, retro-paneelistit!