Sunnuntai 26.03.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kevätmatka Tallinnaan 9. - 11.5.Kevätmatka Tallinnaan 9. - 11.5.

Kevätmatka Tallinnaan 9. - 11.5.

25.3.2017 Eläkeliitto / Tuula Härkönen

Tosi edullinen mahdollisuus nauttia keväisestä Tallinnasta: matkat, yö laivassa, toinen hotellissa vain 90 €.

Yleisön pyynnöstä olemme järjestämässä oikeaa Tallinnan matkaa. Tiistaina 9.5. ajelemme kaikessa rauhassa kohti Helsinkiä. Matkalla mahdollisuus ruokailuun, kahvitteluun. Laiva Silja Europa lähtee klo 18.30. On varattu kahden hengen hytit (alapedit!). Laivalla ohjelmaa: mm. Leif Lindeman & Avec, Housebändi Gentle Power Band, trubaduuri Markus Pätsi ja The Winner Takes It All -show.

Laivasta poistumme klo 8 - 9. Tutustuminen, kiertoajelu kaupungissa ja ympäristössä. Majoittaudumme päivän päälle hotelliin. Nautimme keväisestä vanhasta kaupungista. Hotelliin kuuluu tietenkin aamupala. Torstaiaamuna klo 12.30 laiva lähtee takaisin ja saapuu klo 16 Helsinkiin ja siitä sitten kotimatkalle.

Mitä tehdään Tallinnassa? Oiva tilaisuus käydä mm. Kumussa, Baltian suurimmassa ja yhdessä koko Pohjois-Euroopan suurimmassa taidemuseossa. Avattu v.2006. Suomalaisen arkkitehdin  Pekka Vapaavuoren suunnittelema. Jotenkin voisi verrata meidän Kiasmaamme.
Tai vierailla ruokakaupoissa, lankakaupoissa, kangas-, lelu---- Erinomainen tilaisuus ostaa siemeniä - erilaisia kukkia, juurikasvia ja muuta mukavaa.
Tai istua kahvilassa baakkelsilla, puistossa. Toukokuu - jokohan krookukset, narsissit kukkivat? Nauttia keskieurooppalaisesta kaupunkikuvasta.
Toivomuksia otetaan vastaan!

Kaikki tämä vain 90 €:lla. Hintaan ei sisälly ruokailuja, vain hotellin aamupala! Järjestämme ja varaamme tarvittaessa myös ruokailuja.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, jotta voimme varmistaa tilaukset: Tuula 040 7251705

PS Ai niin, passi pitää olla!

Aihealueen yhteistyöyritykset

Kivijärven Apteekki & Kyyjärven sivuapteekki
Boutique Minna
Kyyjärven Taksipalvelu
R uusisalo
Ruokala Margit
Luxdent