Maanantai 23.04.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Nurmijoen kinkereilläNurmijoen kinkereillä

Nurmijoen kinkereillä

29.3.2017 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Nurmijoen kinkereillä Arja ja Heikki Takasella oli väkeä tuvan täydeltä. Kauimmaiset kinkerivieraat olivat Alajärveltä, Soinista ja Vaasasta.

Kinkerit alkoivat yllätysohjelmalla, kun kirkkokuorolaiset lauloivat onnittelulaulun kirkkoherralle syntymäpäivän johdosta. Pianonsoittoa esittivät kuusikätisesti Saima Kytölä, Heta-Leena ja Lotta Vallivaara.

Kirkkoherran johdolla käsiteltiin kinkeriohjelmaa. Kanttori opetti ja laulatti uusisa virsiä lisävihkosta. Lopuksi keskusteltiin kylän, seurakunnan ja kunnan asioista. Kunnanjohtaja Eero Ylitalo oli mukana ja toi esille näköaloja myös kuntapuolelta. Kinkerien alussa ja lopussa nautittiin talonväen järjestämästä runsaasta tarjoilusta.

Kiitokset Arja ja Heikki Takaselle mukavista kinkereistä!

Seuraavat kinkerit on torstaina 6.4.klo 19 Saunakylän Heloaholla