Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Onnen Päivät Paletissa 24-26.3.2017Onnen Päivät Paletissa 24-26.3.2017

Onnen Päivät Paletissa 24-26.3.2017

20.3.2017 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Kevään vauhdikkaita Onnen Päiviä vietetään Paletissa tulevana viikonloppuna. Kolmen päivän aikana ehtii tapahtua monenlaista . Uuttakin on luvassa. Bingoa ei ole vielä koskaan pelattu Paletissa, mutta nyt kannattaa tulla kokeilemaan tuuriaan siinäkin lajissa. Pentikin Kyyjärven myymälä on ehtinyt jo neljävuotiaaksi, synttäreitä juhlitaan Onnen Päivien yhteydessä.

Liikkeet ovat laittaneet kunnon tarjoukset koko viikonlopulle ja jokaisessa liikkeessä arvotaan 50 euron lahjakortti kaikkien pe-la käyneiden kesken. Perjantaina aloitellaan lehtipäivien merkeissä.Paikalla ovatklo 11-16  mm. Keskisuomalainen , Saarijärveläinen, Viispiikkinen, Järviseutu, ja Torstai-lehtien edustajat,sekä tottakai Kyyjärven Mediamyllärit. Lehtien esittelypisteissä myös yleisöarvontaa. Veikon Kone Alajärveltä on luvannut järjestää kunnon Samsung-päivät tarjouksineen. Mikäli yhtään laulukärpänen on puraissut, niin tiedoksi, että perjantaina klo 12 alkaen voi kokeilla taitojaan Kar Studion karaoke-autossa,siellä pääsee osallistumaan Eurotähti-karsintakilpailuun. Jokainen osallistuja pääsee teettämään oman äänitteensäkin samalla. Tarkemmat ohjeet löytyy Järviradion nettisivuilta.

Lauantaina Veikon Koneen Samsung-päivät jatkuvat, aulassa esiintyy Tangokuningas Jouni Keronen Duo ja piha-alueella Konehoppula esittelee/myy mmoottori-ja raivaussahoja, sekä autojen varosia. Uutuuskuvastot tuotteista myös jaossa. 

Sunnuntaina Veikon koneen Samsung-päivät jatkuvat. Päivällä klo 13 alkaen pelataan myös Paletin ensimmäinen bingo, jossa pääpalkintona mm 100 euron lahjakortti. Mukana palkintoja lahjoittamassa ovat olleet Paletin Kauppiaiden lisäksi  POP Pankki Kyyjärven Osuuspankki ja Betset Oy. 

Tervetuloa mukavaan menoon Kauppakeskus Palettiin Kyyjärvelle!