Maanantai 25.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tule Esson baariin keskiviikkona klo 18.00Tule Esson baariin keskiviikkona klo 18.00

Tule Esson baariin keskiviikkona klo 18.00

3.4.2017 Kaunis Kyyjärvi ry / J-P Uusisalo

Kyyjärvellä on jo kahtena kesänä onnistuneesti järjestetty 9-päiväinen Kyyjärvi viikko, joka on tarjonnut erilaisia tapahtumia kaikenikäisille eripuolilla kuntaa.

Nykyisten ja myös entisten kuntalaisten taholta tapahtumaviikko on saanut erinomaisen vastaanoton, ja se kannustaa suunnittelemaan sille jatkoa myös tulevana kesänä.

Kaikkia kuntalaisia kutsutaankin nyt keskiviikkona klo 18.00 Esson baariin ideoimaan ensi kesän Kyyjärvi-viikkoa.

Aikataulullisesti Kyyjärvi-viikkoa on suunniteltu toteutettavaksi 7-16.7.2017. 


Tapahtumaviikon toteutuksesta ovat vastanneet kunnassa toimivat kolmannen sektorin yhdistykset sekä yksittäiset aktiiviset kuntalaiset. Historiakävely ja Mennään bussilla ovat erikoisuutensa puolesta olleet tapahtumaviikon vetonauloja lauantaisten markkinoiden ohella.

Tulevalle kesälle on alustavia suunnitelmia jo hahmoteltu, ja aikaisempien kiinnostavien tapahtumien lisäksi on luvassa mm. kirjanjulkaisua, kyläjuhlaa ja pohdinnassa on myös 100-vuotisen Isänmaan kunniaksi arvokas kotiseutujuhlakin.


Markkinoiden osalta on suunnitelmissa tehdä yhteistyötä Kauppakeskus Paletin kanssa ja järjestää ohjelmalliset Kyyjärven peltomarkkinat ensi kesänä Paletin Vaasan puoleisen paikoitusalueen läheisyydessä olevalla peltoalueella.


Kyyjärviset kutsutaan ideoimaan yhteistä Kyyjärvi-viikkoa keskiviikkona 5.4.2017 klo 18.00 perinteikkääseen Esson baariin. Ideointitilaisuuden yhteydessä pidetään myös tapahtumaviikkoa koordinoivan Kaunis Kyyjärvi ry:n vuosikokous.