Sunnuntai 07.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Muistathan Kyyjärvi-viikon ideointipalaverin Esson baarissa ke. 5.4.Muistathan Kyyjärvi-viikon ideointipalaverin Esson baarissa ke. 5.4.

Muistathan Kyyjärvi-viikon ideointipalaverin Esson baarissa ke. 5.4.

4.4.2017 Kaunis Kyyjärvi ry / J-P Uusisalo

Alustavissa kartoituksissa on ilmennyt, että myös ensi kesänä saamme nauttia ohjelmantäyteisestä viikosta täällä Kyyjärvellä. Ajankohdaksi esitetään 7-16.7. Viikon tarkempi sisältö on vielä avoin ja jokaisen kyyjärvisen ideoille on varmaan käyttöä itse toteutuksessa.

Kunnan uusi elinkeinokoordinaattori Anu Oksanen tulee toimimaan yhdyshenkilönä viikon järjestämsessä, joten siltäkin osin luvassa on hieno tapahtuma.

Ideointipalaverin yhteydessä pidetään myös Kyyjärvi-viikon järjestelyistä vastaavan yhdistyksen, Kaunis Kyyjärvi ry:n vuosikokous.

Yleensä vuosikokousten yleisömäärää rajoittaa pelko siitä, että tulee nimetyksi johonkin hallinnolliseen tehtävään. Tällä kertaa tällaista pelkotilaa on pyritty eliminoimaan sillä, että nykyinen johtokunta on edeltä kartoittanut sellaisia kuntalaisia, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan yhdistyksen johtokunnassa.

Tämä ei kuitenkaan poissulje sitä,etteikö henkilöitä voitaisi nimetä myös valmistellun listan ulkopuolelta. Lopulliset valinnat tehdään vuosikokouksessa. Valmistelulla on vain pyritty siihen, että vuosikokous menee jouhevasti. 

Tervetuloa Essolle kahville ja ideoimaan

PS: Myös kunnallisvaaliehdokkaat ovat enemmän kuin tervetulleita ideoimaan.