Maanantai 24.04.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
#KyySport – Liikuntaleiri laik nevö pifoor! - Ilmoittautuminen päättyy huomenna 23.4!#KyySport – Liikuntaleiri laik nevö pifoor! - Ilmoittautuminen päättyy huomenna 23.4!

#KyySport – Liikuntaleiri laik nevö pifoor! - Ilmoittautuminen päättyy huomenna 23.4!

22.4.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Tänä kesänä pidetään hauskaa LAIK NEVÖ PIFOOR! #KyySport 2017 – Liikuntaleiri laik nevö pifoor tulee tänä kesänä lujempaa, laadukkaammin ja kovemmin kuin koskaan! Tämän kesän tavoitteena on järjestää ennenkokematonta ohjelmaa 100:lle lapselle ja nuorelle. Käykää zekkaamassa videolta mitä tulevan pitää ja ilmoittaudu tai ilmoita lapsesi mukaan unohtumattomalle liikuntaleirille!

Käy katsomassa leirin huumoripainotteinen teaser video TÄSTÄ!

Kyseessä on lasten ja nuorten toiminnallinen liikuntaleiri, joka on saavuttanut suuren suosion jopa yli kuntarajojen. Leiri on vuorossaan jo viides järjestettävä. Päiväleiri on tarkoitettu 8-16 vuotiaille lapsille! Vanhimpien 14-16 vuotiaiden leiri 17.7-21.7. Nuorempien 8-10 vuotiaiden leiri 24.7-28.7. Keskimmäisten 11-13 vuotiaiden leiri 31.7.-4.8.

Kyyjärven liikuntatoimen järjestämälle leirille ohjelmistossa on luvassa uutta äksöniä sekä tuttua hittiohjelmaa mm. Katutaide workshop á la Jaakko Vuorenmäki, boulderointia, korikiipeilyä, zorbailua, slack-linea, AirTrack -volttirataa, ratsastusta, jousiammuntaa, golfia, hullun hauskat vekkulitikkaat, seinäkiipeilyä, erilaisia vesiaktiviteetteja, selviytymistaitoja, vaellusta, lauttailua ja paljon muuta. Leirille sisältyy myös yöpymistä ja päiväretkiä. Vanhimpien leirillä yövytään tiistai-perjantai välillä Salamajärven kansallispuistossa sekä Kalajoen hiekkasärkilläNuorimpien leiriläisten kanssa yövytään Kyyjärven leirintäalueella ja tehdään päiväretki Duudsonit activity parkiinKeskimmäisten leirillä matkaamme yön yli retkelle Piispalaan. Tänä kesänä pidetään hauskaa LAIK NEVÖ PIFOOR! Kaikkien leirien sisällöt on erilaiset ja räätälöity lapsille ja nuorille sopivaksi. Tarkempi ohjelma lähetetään leiritiedotteen mukana kaikille ilmoittautuneille. Tiedotteesta löytyy kaikki tarvittava tieto varustuksesta, ruokailusta, aktiviteeteista ja aikatauluista.

Leiriläiset syövät lämpimän aterian päivittäin Monnarilla. Retkipäivinä otamme eväät mukaan. Yöpymispäivinä lapsille tarjotaan lounas, päivällinen ja iltapala.

Olemme joutuneet valitettavasti nostamaan leirin hintaa ylös, johtuen aktiviteettien laajuudesta ja taataksemme ennenkokemattoman leirikokonaisuuden. Takaamme, että tällaisella sisällöllä ette pääse kokemaan vastaavaa tällaiseen hintaan. Vanhimpien leirin hinta on tänä vuonna 115€/nuori, keskimmäisten ja nuorimpien leirin hinta 100€/lapsi (sisaralennus -20€, mikäli lapsia osallistuu enemmäin kuin 2 sovitaan hinta erikseen, hinnat sovitaan sähköpostitse. Ideana on, että kaikki kyyjärviset lapset pääsevät osallistumaan. Leirin hinta ei saa olla osallistumisen kynnyskysymys, maksu on siis neuvoteltavissa). 
Ulkopaikkakuntalaisille hinnat ovat 130€ sekä 115€Hinta sisältää: Huikeat aktiviteetit, pääsyliput ja kuljetukset päiväretki kohteisiin, yö majoittumiset, päivittäiset ruokailut sekä leirituotteen.

Kaikki leirille osallistujat ovat vakuutettuja Kyyjärven kunnan toimesta.

Leiriohjaajina toimivat Jarkko, Jyri, Nikke ja Sara!

Ilmoittautuminen aukeaa 7.4. Paikkoja tarjolla rajoitetusti, toimi nopeasti! Leirille otetaan max. 35 henkeä, Kyyjärven kuntalaiset ovat ilmoittautumisjärjestyksessä etusijalla. Ilmoittautumiset 23.4.2017 mennessä:

Sähköpostilla niklas.vuorenmaki@kyyjarvi.fi, jolloin ilmoita seuraavat tiedot:

1. Leiriläisen nimi 

2. Osoite

3. Syntymävuosi

4. Molempien huoltajien nimet ja puhelinnumero

5. Mahdolliset ruoka-aineallergiat

6. Saako lapsenne kasvoja näkyä #KyySport leiri videoilla ja materiaalia hyödyntää leirin markkinoinnissa (Kyllä/Ei)

7. Muuta hyvä tietää asiaa

Kysyttävää?
Niklas Vuorenmäki
0442594997