Maanantai 17.02.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Eläkepäivät alkoiEläkepäivät alkoi

Eläkepäivät alkoi

2.4.2017 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Haluan vielä kiittää teitä kaikkia kyyjärveläisiä saadessani palvella teitä 33 vuotta 3 kuukautta ja 15 päivää. Tänään alkoi eläkepäivät ja tänä aamuna oli eläkepäätös myös sähköpostissani.

"En ole enää työläinen, vaan eläkeläinen.

 En etsi työtä, enkä kiristele vyötä.

 Mä pilkin kaloja ja odottelen eläkerahoja,

 Mä nautin elämästä ja tietenkin eläkkeestä."

 

Kiitän lähtöjuhlassa saamistani onnitteluista, hienoista sanoista ja lahjoista. Kiitän Kyyjärven seurakuntaa, Kyyjärven seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Kiitän Karstulan seurakunnan työntekijöitä hienosta yhteistyöstä, Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulia ja Kyyjärven Rauhanyhdistystä

Kiitän Kyyjärven kuntaa yhteistyöstä, Kyyjärven Osuuspankkia ja henkilökuntaa, Caivin Oy:tä yhteistyöstä samoin Kyyjärven mediamylläreitä, Kyyjärven Palokuntanaisia Kivirannan vanhainkodin asukkaita ja henkilökuntaa, Touhulan väkeä ja Kyyjärven Helluntaiseurakuntaa muistamisesta. Kiitän kaikkia teitä yksityishenkilöitä, jotka olette muistaneet minua monin eri tavoin. Kiitos!

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

R uusisalo
Paletti kauppiasyhdistys