Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Uuden kirkkoherran virkaanasettamisjuhla sunnuntainaUuden kirkkoherran virkaanasettamisjuhla sunnuntaina

Uuden kirkkoherran virkaanasettamisjuhla sunnuntaina

1.4.2017 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura asettaa virkaan Kyyjärven uuden kirkkoherran sunnuntaina 2.4.2017 klo 10 Kyyjärven kirkossa.

Kyyjärven kirkossa on ensi pyhänä jälleen suuri juhlapäivä, kun Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura asettaa virkaan uuden kirkkoherran Tarja Sulkalan. Messu ja juhla alkaa klo 10. Messussa liturgina on piispa Simo Peura, saarna kirkkoherra Tarja Sulkala. Avustajina toimivat: lääninrovasti Jarmo Autonen Saarijärveltä, pastori Teija Laine Jyväskylästä, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kaisa Tamminen ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Raimo Tamminen ja notaarina toimii talouspäällikkö Kari Kemppainen.

Tekstinlukijoina ovat: Tanja Kyrönlahti ja Lasse Sauramäki, Esirukouksen toimittavat: Riitta Kytölä, Jaakko Koskelo ja Leea Koskelo. Kolehdin kantavat: Anna-Sofia Humalajoki ja Aada Kantonen. Kynttilänkantajat: Eveliina Aumanen ja Emmi Pohjoiskangas, Evankeliumikirja: Pirkko Kotanen. Kyyjärven kirkkokuoro ja naisten lauluryhmä A'kanat laulavat kanttori Minna Erkkilän johdolla. Suntiona on Alpo Noponen.

Virkaanasettamisen ja messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntasalissa sekä khra Tarja Sulkalan tulojuhla kirkossa.

Tulojuhlassa tervehdyssanat lausuu Kaisa Tamminen, Kirkkokuoro laulaa, Kyyjärven kunnan tervehdyksen tuo kunnanjohtaja Eero Ylitalo, Tarja Sulkala ja Piispa Simo Peura puhuvat.

Lähetys näkyy Netti-tv:stä Kyyjärven mediamyllärien välittämänä.

Olette kaikki tervetulleita juhlaan!