Sunnuntai 28.05.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Keväinen yö metsässäKeväinen yö metsässä

Keväinen yö metsässä

27.5.2017 Kyypartio/ Eevaliisa Hakola

Kalenteri näyttää kevättä mutta yö tuntui lähes arktiselta.. Lähtisitkö? Nukkuisitko?

Tarpoja vartio Chostit lähti, nukkuivatkin kaikki neljä mukana ollutta, riippumatoissaan. Marjaana luotsaa nämä nuoret tekemään juttuja, joita ei välttämättä tulisi ilman partioreissuja tehdyksi. Kinusin päästä mukaan tähän reissuun ja houkuttelin vielä tyttärenkin.

Chostit kulki Koirasalmesta Ahvenlammelle kalastus mielessään. Eikä mennyt lupien osto hukkaan. Kala näyttää ihan hyppäävän suoraan syliin! Yöpaikaksi valikoitui Pyydyskoski, niin monella muullakin. Laskin, että paikalla oli 16 yöpyjää + koira, enemmistö oli valinnut teltan suojakseen. Kaikki taidettiin olla vähän liian vähillä vaatetuksilla yöpymässä kun mittari painuu lähelle nollaa, taas saatiin kokemusta ja oppia, että se kesä on vielä jossain matkan päässä tulossa.

Luonto vasta heräilemässä. Rentukan kukinto ihan supussa nupullaan. Kielot ja metsäkurjenpolvet  sentään jo tunnisti lehdistään. Lintujen konsertti/ yökukerrus tuo aina iloa. Käki on ihan pihalla ja kukkuu vaan! Tätä kaikkea kauneutta ja ihmettä oli jo usea kanssakulkija lähtenyt kokemaan.

Lauantai päivä lähes harmaa ja sateen alta pojatkin ehtivät sopivasti pois. Vaatimen kierros, 18 km suoritettu. Voimme suositella: Menkää metsään! Yöpaikassa lapualaiset partiolaiset ihastelivat, että näin hieno kansallispuisto niin lähellä heitäkin!

Hox Hox!  Leirilappu sudujen ja seikkailijoiden leikkarin kesäleiristä jaettu ja siinä ilmoittautumaan pyydettiin 29.5. mennessä, mutta sovitaan, että viimeistään 2.6. !