Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kamsa hamni-da Korea - Kiitos Korea!Kamsa hamni-da Korea - Kiitos Korea!

Kamsa hamni-da Korea - Kiitos Korea!

1.5.2017 Eevaliisa ja Jari Hakola

Maaliskuun lopulla oli Kyyjärven mies Suomen joukkueen mukana, Etelä-Korean Daegussa veteraanien yleisurheilun MM-hallikisoissa. Jari oppi sanomaan koreaksi kiitos, siihen se sitten jäikin mutta tärkein tuli opituksi.

Suomella oli pieni mutta iskukykyinen joukkue, kotiin tuotiin 36 mitalia. Kisajärjestelyt oli vaikuttavat. Avajaiset olivat olleet kerrassaan upeat, Jarihan ei tieten niitä nähnyt koska hän valmistautui seuraavan päivän maastojuoksuunsa. Muutenkin järjestelyt toimivat moitteettomasti. Ihmiset olivat avuliaita ja hyvin ystävällisiä. Hymyllä pärjäsi reissussa tosi hyvin.

Jari olikin ainoa suomalainen joka 8 kilometrin maastojuoksuun osallistui. Saavutti siinä M 50 sarjassa pronssia, ajalla 29.07 Tämän lajin suorituspaikka oli niin sivussa, että kertoo olevansa ainoa suomalainen 10 kilometrin säteellä, siksi yhtään kuvaa ei tästä todisteeksi ole. Mitali on kotona ja pysyy.

Viimeisenä kisapäivänä Jarilla oli puolimaraton, paikallista aikaa klo 8.00 startti, meillähän kello näytti silloin 01.00 yöllä. Yöjuoksua on vähemmän harjoitellut niin ei sitä henkilökohtaista mitaliakaan tullut. Oli kuitenkin kovatasoisen kisan viides, ajalla 1.17.10 jääden 13 sekuntia pronssista. Joukkuepronssi tästä kuitenkin Suomelle tuli. 

Matkalla oli hyvä yhteishenki ja kaikki saivat kannustusta toisiltaan. Siitäköhän johtunee, kun jo kotiinpaluun seuraavana aamuna alkoi etsimään uusia juoksukohteita? Kotona voi tuo kannustus jäädä vähemmälle ja töitäkin joutuu tekemään enemmän kuin reissussa ollessaan.

Tarkoitus oli liittää tähän juttuun paljon kuvia kuvateksteineen mutta, ja vielä kerran mutta, Eevaliisan tekniset taidot eivät riitä kuvien muokkaamiseen, ne on joko liian suuria tai liian pieniä mutta parahiksi ei ollenkaan! Siksi vain muutama lisäkuva.

Jarin osalta SM -kisat käynnistyivät tänä vuonna Pyhtäällä 29.4. juostulla puolimaratonilla. Keli oli suorastaan haastava, kylmyyden ja tuulen suhteen. Jarille mestaruus ajalla 1.18.53

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    SP-Auto
    Linja-autoliikenne Esa Oksa