Perjantai 27.04.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Myllärit mukana Tapahtumien illassa - käy osastolla ja osallistu arvontaan!Myllärit mukana Tapahtumien illassa - käy osastolla ja osallistu arvontaan!

Myllärit mukana Tapahtumien illassa - käy osastolla ja osallistu arvontaan!

18.5.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Jo lähes perinteistä Tapahtumien iltaa vietetään perjantaina 19.5 klo 18.00 alkaen ala-asteella, sen piha-alueella ja urheilukentän maastossa. Sääkin on ennusteiden mukaan suorastaan loistava.

Viime kerralla, syksyllä 2015, mediamyllärit lähetti tikkakisan nettiTV:n kautta ja tällä kertaa oli tarkoitus esitellä ensimmäistä kertaa valokuituverkon hyödyntämistä kuvan etäsiirrossa ja uutta lähetysalustaa. Tapahtuman keskittyminen kuitenkin pelkästään ala-asteelle vesitti kuituyhteyksien puutteessa suunnitelmat ja perinteistä NettiTV-lähetystä ei tällä kertaa toteuteta. Mylläreiden osastolla kannattaa ilman muuta poiketa vaikkapa vain juttelemassa tai esittämässä uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Katsotaan mitä muuta saadaan viriteltyä nähtäväksi.

Jäsenrekisterin tarkastus - osallistu arvontaan!

Tapahtumien illassa käynnistetään Kyyjärven mediamyllärit ry:n jäsenrekisterin tarkistus. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on huikeat 256 jäsentä, mutta tietojen ajantasaistamista tarvitaan. Toiminnan alussa vuonna 2006 kaikilla ei edes ollut sähköpostiosoitetta, mutta nyt varmaan valtaosalla. Myös muut osoitetiedot ovat saattaneet muuttua.

Osastolla kannattaa huomenna poiketa, sillä porkkanana kaikkien  illan päätteeksi jäsenyytensä tarkistaneiden kesken arvotaan yksi 1 m2:n suuruinen suurkuvatuloste. Arvo yli 50 €:a. Ja tällä kertaa arpa ei siis edes maksa mitään. Moni ei välttämättä edes muista tai tiedä olevansa jäsen, mutta nyt kannattaa jäsenyys käydä tarkistamassa. Jäsenmaksulappuja on tietenkin jaossa, mutta sekin tieto on tarpeen mikäli et halua enää olla jäsen.

 

Jäsenmaksulla mukaan kesän huippuarvontaan!

Ja lisää huippupalkintoja on luvassa. Uudet jäsenet ja ne, jotka ovat jo maksaneet tai maksavat tämän vuoden 15 €:n jäsenmaksun 30.6.2017 mennessä osallistuvat ilmaiseksi arvontaan, jossa pääpalkintoja on huippuhieno tablet-tietokone ja muita hyviä palkintoja. Arvonta suoritetaan markkinoiden yhteydessä 15.7.2017.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi löydät tästä linkistä

Tervetuloa!