Perjantai 05.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Hieno konsertti KivirannassaHieno konsertti Kivirannassa

Hieno konsertti Kivirannassa

9.7.2017 Kyyjärven medismyllärit / Olavi Vallivaara

Kyyjärviset Saima Kytölä, Heta-Leena Vallivaara ja Lotta Vallivaara järjestivät ja toteuttivat Kesäillan pianokonsertin Kivirannan juhlasalissa sunnuntai-iltana 9.7.2017.

Saimme kuulla pianomusiikkia kuusikätisesti soitettuna. Konsertti alkoi Heta-Leenan tervetulosanoilla, jonka jälkeen hän aloitti pianonsoiton. Soittoon liittyi Lotta ja viimein Saimakin. Konsertti päättyi samalla tavalla. Sitten kuultiin reipasta ja iloista musiikkia nuoruuden innolla soittaen. Kuulimme mm. Chopinin "Polonesia", Paganinin "La Campanella", Brahmsin "Unkarilainen tanssi" ja monta muuta kappaletta. Pianokappaleen "Kulkukauppias" aikana soittajat vaihtoivat paikkojaan. Välillä kuultiin kaksikätisesti Saiman soittamana "Yö meren rannalla" ja Lotan soittamana Sibeliuksen "Kuusi". Suomi 100-vuotta juhlavuoden kunniaksi tytöt soittivat Sibeliuksen "Finlandia".

Illan päätteeksi saimme kauniissa säässä nauttia Kivirannan terassilla vohveli kahvit ja simat. Tarjoulun toteuttivat tyttöjen kaverit: Ulriika,Henriika,Valtteri ja Oskari.

Kiitokset nuorille mukavasta illasta!