Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Nopolan koulun rakennustyömaan ohjeistusNopolan koulun rakennustyömaan ohjeistus

Nopolan koulun rakennustyömaan ohjeistus

1.7.2017 Kyyjärven kunta / Hannu Autio

Nopolan uuden koulun rakennustyöt on aloitettu. Rakennusalue on aidattu ja rakennusalueelle meneminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty

Rakennustyömaan turvallisuudesta vastaa työmaan vastaava työnjohtaja, jonka urakoitsija on nimennyt ja rakennusvalvonta hyväksynyt. Rakennustyömaan vastaava työnjohtaja on vain ja ainoastaan henkilö kuka myöntää tai ei myönnä lupaa rakennustyömaalla vierailemiseen.

Työmaaliikenne tapahtuu tällä hetkellä pääosin Koulutien kautta, mutta jatkossa työmaaliikennettä tapahtuu myös Urheilutien kautta. Tämän vuoksi näillä tieosuuksilla sekä urheilukentän, koulun, liikuntasalin sekä toimintapuiston alueilla liikuttaessa on käytettävä erityistä varovaisuutta.