Maanantai 25.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Harald Hirmuinen hirmu kunnossa! - AlfaTV ke 12.7.klo 21.30Harald Hirmuinen hirmu kunnossa! - AlfaTV ke 12.7.klo 21.30

Harald Hirmuinen hirmu kunnossa! - AlfaTV ke 12.7.klo 21.30

12.7.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Tänään keskiviikkona 12.7 kannattaa napsauttaa TV AlfaTV:n kanavalle klo 21.30 ja ihastella Jyrki Mäntysen ja Harald Hirmuisen voitokasta esitystä Lievestuoreen kisassa. Laji on tietenkin Tractor Pulling 2017 ja sarja Race Trucks 8500 kg.

Jyrkiltä jäi pari ensimmäistä osakilpaulua väliin ja hän arvioi, että SM-titteli saattaa olla tältä vuodelta karannut. Mutta ainakin viimeksi, kun sattumalta osuin Alfa TV:n kanavalle, meno näytti tosi "väkevältä". Toinen perättäinen voitto Lievestuoreelta vahvistaa amatöörinkin arviot. Seuraava osakilpailu on reilun viikon päästä Tyrnävällä ja sitten on vuorossa vielä Lappeenranta ja Kalajoki. Jyrki vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä Haraldin nykykuntoon ja yhteistyökumppaneihinsa, joista kuvassa POP-Pankin toimitusjohtaja Urpo Ojala. Viime vuoden jutussa väläyteltiin Hollannin reissua ja nyt vetojuhta on niin hirmukunnossa, että sillä kelpaa kyllä lähteä kauemmaskin kokeilemaan. Hollantihan on Tractor Pullingin huippumaita Euroopassa.

Tänä vuonna tehoa Volvosta löytyy yli 2000 hevosvoimaa - eikä mitään kaakkeja. Siitä pitävät huolen Hollanista saadut huippuosat ja muu kyyjärveläinen huippuosaaminen. Osia ei saanut edes kuvata, joten kannattaa vain ihastella huippusuorituksia. 

Harald Hirmuinen näkyy siis tänään TV:ssä ja lauantaina Kyyjärven markkinoilla.