Tiistai 07.07.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tervetuloa jäätelötuutille ja kuulemaan mahdollisuuksista työllistyä Kyyjärvelle! Tervetuloa jäätelötuutille ja kuulemaan mahdollisuuksista työllistyä Kyyjärvelle!

Tervetuloa jäätelötuutille ja kuulemaan mahdollisuuksista työllistyä Kyyjärvelle!

20.7.2017 Kyyjärven kunta / Anu Oksanen

Keski-Suomen TE-toimisto järjestää Tuutti & Duuni infon Kyyjärvellä to 27.7.17 Kauppakeskus Paletin edessä klo 13.00 alkaen.

Tarjolla on infoa Betsetin rekrytointikoulutuksesta, sekä jäätelötuutit sadalle ensimmäiselle! Betset hakee Kyyjärven toimipaikkaan rekrytointikoulutuksen kautta uusia elementtityöntekijöitä. Koulutus sisältää, sekä teoriaopintoja, että työssä oppimista (yhteensä 80 päivää). Tavoitteena on kehittää henkilöiden ammatillista osaamista, jotta työskentely onnistuu tehokkaasti ja itsenäisesti koulutuksen päätyttyä. Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneilla henkilöillä on mahdollisuus työllistyä pääasiassa Betset Yhtiöiden Kyyjärven tehtaalle tai yhtiöiden jollekin muulle tehtaalle. Tehtäviin hakeudutaan haussa olevan rekrytointikoulutuksen kautta jättämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  kohdasta haussa oleva työvoimakoulutus.  Koulutuksen numero 673856 (laita vapaasana hakukenttään), haku päättyy 4.8.2017. Tervetuloa kuulemaan lisää torstaina 27.7. klo 13.00 kauppakeskus Paletin eteen!