Maanantai 30.03.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärvi-viikon ohjelma
Kyyjärvi-viikon ohjelmaaKyyjärvi-viikon ohjelmaa

Kyyjärvi-viikon ohjelmaa

1.7.2017 Kaunis Kyyjärvi ry / Anu Oksanen

Kyyjärvi-viikon tapahtumista löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa Nopolanewsin Tapahtumat-päiväkalenterista sekä NopolaNewsiin kirjoitetuista jutuista. Kulttuuri-osuudesta löytyy juttua Kyyjärvi-viikon la 8.7. avajaisista Ohramäessä ja ilmaisesta bussikuljetuksesta sinne ja Liikunta ja urheilu-osuudesta löytyy juttua ma 10.7. "Mennään bussilla luontokohteeseen" -tapahtumasta. Vapaa-aika-osuudesta löytyy lisää tietoa to 13.7. "Mennään bussilla yrityksiin" -ohjelmasta sekä su 16.7. "Mikojanin linnan juhlalounaasta!

Ohramäen avajaisten bussikuljetukseen, Mennään bussilla yrityksiin, Mennään bussilla luontokohteisiin ja Mikojanin linnan Kyyjärvi-viikon päätöslounaalle on ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen anu.oksanen@kyyjarvi.fi tai soitto/tekstiviesti numeroon 044-4596126 tai varaus kylätalon siniseen varausvihkoon.

Markkinat ja Rompetori järjestetään Paletin takana olevalla parkkipaikalla ja peltoalueella la 15.7. Markkinaviikonloppuna pe 14.7.-la 15.7. on Paletin takana myös pomppulinna, junarata, pienoiskaruselli, ongintaa yms. lapsille. Lauantaina myös lastenorkesteri Loiskis esiintyy ohjelmalavalla klo 14. Tervetuloa mukaan osallistumaan koko perheen voimin!

Ohjelma paremmin luettavissa ja tulostettavissa oheisesta pdf-tiedostosta.