Maanantai 30.03.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Nopola News Match Show 2017:n järjestelyt hyvässä vauhdissa!Nopola News Match Show 2017:n järjestelyt hyvässä vauhdissa!

Nopola News Match Show 2017:n järjestelyt hyvässä vauhdissa!

1.7.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Viime vuonna saatiin hyväa palautetta ja niinpä Kyyjärven koiraharrastajien pieni, mutta innokas ydinjoukko on taas mylläreiden mukana järjestämässä Match Show:ta. Tapahtuma järjestetään Kyyjärvi viikolla urheilukentällä tiistaina 11.7.2017 klo 18.00. Ilmoittautuminen käynnistyy tunia ennen.

Järjestelyissä tehdään pieniä viilauksia, ei mitään isomapaa, mutta parempaan suuntaan. Ilmoittautuminen ja rokotustodistusten tarkistus on tarkoitus saada entistä joustavammaksi. Kehiä on tällä kertaa kolme ja luokkia neljä. Koiraharrastajien mielestä pennut voivat olla yhdessä luokassa ja eihän siihen meillä amatööreillä ole paljon sanomista:) Luokat ovat Lapsi ja koira (4€), Pennut (7€), Pienet koirat (7€) ja Isot koirat (7€). Järjestelyt ovat hyvällä mallilla, sillä jokaisella ryhmällä on selkeät tehtäväkentät ja vastuualueet.

Pienempi kehien määrä tuo vähän tiiviimmän tunnelman ja se helpottaa myös nettiTV:n kuvauksia. Kehien takaosaan rakennetaan näyttävä mainosaita ja yritykset pääsevät tosi edullisesti mukaan. Lähes pelkän mainoskyltin hinnalla ja ne, joilla kyltti on viime vuodelta valmiina, vieläkin edullisemmin. Mainospaikat tuntuvat kiinnostavan, sillä kyselyitä on tullut yllättävän kaukaa. Eikä ihme, sillä odotukset ovat kovat ja ennätysmäärää koirakkoja ja yleisöä odotetaan. Viime vuonna mukana oli yli 60 koirakkoa ja itse veikkasin rohkeasti yli sataa osallistujaa. Kovasti kuitenkin harrastajat toppuuttelivat, joten nähtäväksi jää. Mutta toisaalta Match Show järjestetään juuri sopivasti reilu viikko ennen Saarijärven isoa koiranäyttelyä. Match Show sopii hyvin viimeistelyyn ja mikä parasta - oman suorituksen voi tarkistaa videotallenteesta.

Puitteita ehostetaan ja tällä kertaa rahdataan esiintymisestradi paikalle. Pääkamerat asetellaan lavalle. Selostaja ja mahdollinen kommentaattori näkevät kisan paraatipaikalta, oppia otettiin myös tässä viime vuodesta.

Mukava perhetapahtuma on luvassa ja tietenkin puffetissa on tarjolla kahvia, pullaa, makkaraa jne. Kirpputoripaikan voit varata kympillä ja isommankin paikan edullisesti. Markkinapaikka sisältyy automaattisesti mainosaidan sopimukseen, mikäli sen haluaa käyttää. 

Lisätietoja koirista ja kisaan liittyvistä järjestelyistä antavat sähköpostilla Katariina Pirttiniemi (katariina.pirttiniemi@gmail.com) ja Soile Vehkalampi 044 2635661. Palkkinoista ja sponsoroinnista voit olla yhteydessä Minna Karhukorpeen 040 910 2377. Mainosmyynnistä ja TV-tuotannosta vastaavat Veikko Huumarkangas 044 459 7100 ja Aaro Toppinen 044 459 7020. Mylläreiden naisosasto pitää puolestaan huolen siitä, että puffetissa riittää syötävää ja juotavaa. Tekijöitä tarvitaan ja aina mahtuu mukaan. Vaikka arvan myyntiin.

Arpoja on myynnissä ja pääpalkintona tablet-tietokone viime vuoden tapaan. Pikavoitot arvotaan Match Show:ssa ja tablet markkinoilla lauantaina 15.7. Tabletin arvontaan osallistuvat myös kaikki mylläreiden jäsenmaksun 30.6.2017 mennessä maksaneet. Vielä ehtii liittyä jäseneksi tai maksaa jäsenmaksun. Ohjeet löytyvät tästä linkistä.

Kisasta löydät lisätietoa Nopola Newsin Info- ja palautesivun alta löytyvästä linkistä ja kisajulisteeseen tästä linkistä.

Tapahtumaa ovat tukemassa seuraavat yritykset:

Tilipalvelu Irene Ojala, Kyyjärvi
Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy, Kyyjärvi
POP Pankki, Kyyjärvi ja Karstula
Nikulan Eläinklinikka Oy, Kaustinen
JK-Center, Saarijärvi
Kannonkosken Oiva Oy, Kannonkoski
Viitasaaren konttorikone Oy, Viitasaari
Kyyjärven kunta, Kyyjärvi
LVI-More Oy, Perho
Hankkija, Alajärvi
K-Rauta ja Maatalous Kipakka, Perho
Ravintola Villiviini, Kyyjärvi
Epira Oy, Karstula 
Metallityö Lauri Lahtinen
Lähitapiola Keski-Suomi

Palkintosponsorit:

* Hankkija (Alajärvi, Seinäjoki, Saarijärvi)
* Rauta- ja Maatalouskeskus Kipakka Perho
* Shell HelmiSimpukka Kyyjärvi
* Sale Kyyjärvi
* VIPstore jälleenmyyjä Laura Eteläkari
* Pop Pankki Kyyjärvi
* Käsityöpaja Vilmatar
* Kukka- ja hautauspalvelu Valkoinen Purje
* Maija Suunnittu

Tervetuloa mukaan - koiran kanssa tai ilman!