Lauantai 04.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
PERUTTU: To 13.7. Mennään bussilla yrityksiinPERUTTU: To 13.7. Mennään bussilla yrityksiin

PERUTTU: To 13.7. Mennään bussilla yrityksiin

7.7.2017 Kaunis Kyyjärvi ry / Anu Oksanen

Ohjelma on valitettavasti peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Pahoittelemme!

Kyyjärvi-viikon ohjelmaa: To 13.7. suuntaamme bussilla tutustumaan kolmeen yritykseen: Taipaleen Teräkseen, Tulostekniikkaan ja heidän valmistamaansa Kyyjärven Lämpökeskukseen ja Antti Tuukkasen maatilaan.

Ohjelma:

Lähtö kunnanvirastolta klo 12.00

klo 12.10 Ensimmäinen vierailukohde: Taipaleen Teräs Oy

Taipaleen Teräs Oy on vuonna 2012 perustettu kyyjärveläinen katto- ja seinäpeltitehdas, joka valmistaa nykyaikaisen tyylikkäitä, skaalautuvia ratkaisuja pientaloihin, julkisrakennuksiin ja teollisuusrakennuksiin. Yrityksen tuotevalikoimiin kuuluu mm. kattopellit, seinäpellit, räystäänaluslevyt, viimeistelylistat, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, paloluukut ja läpiviennit, asennustarvikkeet, asennustyökalut ja liukuovitarvikkeet.

klo 13.10 Toinen vierailukohde: Antti Tuukkasen maatila

Maatiloja ei aina mielletä yrityksiksi, mutta sitä ne ovat yhä enenevässä määrin. Monet maatilat toimivatkin jo yhtymäperiaatteella. Antti Tuukkasen maatilalla pääsemme tutustumaan maatila-yrityksen pyörittämisen arkeen sekä kurkistamaan uuteen, vuonna 2013 valmistuneeseen navettarakennukseen.

klo 14.00 Kolmas vierailukohde: Tulostekniikka Oy ja Kyyjärven lämpökeskus

Tulostekniikka Oy

Tulostekniikka Oy on perustettu vuonna 1996. Sen omistavat Kai ja Katriina Oinonen. Ensimmäinen kaukolämpökeskus valmistui 1999 Kyyjärvelle. Sen jälkeen lämpökeskuksia on valmistunut yli 100 paikkakunnalle ympäri Suomea lähemmäs 150 kappaletta. Yritys on vuodesta 2001 toiminut omassa teollisuushallissa Kyyjärven Kivikankaan teollisuusalueella. Nykyisin siinä on yrittäjien lisäksi 5 työntekijää. Lisäksi yritys käyttää alihankkijoita lähialueelta mm. kuljetuksiin ja lvi-töihin. Tulostekniikan valmistamissa lämpökeskuksissa voidaan polttoaineena käyttää puuta ja turvetta eri muodoissa eli haketta, puu- tai turvepellettiä tai palaturvetta.

Kyyjärven lämpökeskus täytti 18 vuotta

Kyyjärven lämpökeskuksen Tulostekniikka Oy valmisti 1998-1999 ja toinen kattila siihen lisättiin 2001. Tänä talvena siihen tehtiin peruskorjausta ja mm. uusittiin automaatio ja toinen kattila vaihdettiin suurempaan. Lämpökeskuksen omistaa Kyyjärven lämpö Oy ja polttoaineen siihen toimittaa Kyyjärven Energiaosuuskunta Kyyjärven lähialueelta. Lämpökeskus toimii ns. Miehittämättömänä ja sitä voidaan peruskorjauksen jälkeen hallita kaukovalvonnalla internetin kautta.

klo 15.00 Paluu kunnanvirastolle