Sunnuntai 29.03.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Match Show 2017 - kuvat ja videoMatch Show 2017 - kuvat ja video

Match Show 2017 - kuvat ja video

20.7.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen /kuvat: Seppo Pirttimäki

Tämän vuoden Nopola News Match Show vietiin läpi kohtuullisessa säässä - sääennusteen lupaamalta "koiranilmalta" vältyttiin vaikka sää varmaan verottikin jonkin verran koirakkojen määrää ja yleisöä.

Koirakkoja saatiin mukaan lähes sama määrä kuin viime vuonna eli viitisenkymmentä. Kommenttien mukaan osa oli tosiaan jäänyt kotiin sääennusteen lupaaman myräkän takia ja niinhän siinä kävi, että vettä saatiin kisan alkuvaiheessa melkoisesti. Ja sen verran myös sähköräpsyjä, että upsista huolimatta lähetyskoneen virtalähde hajosi juuri Veikon avauspuheenvuoron aikana. Varakoneen vaihto kesti sen verran, ettei tallenteeseen saatu mukaan Lapsi & koira -kisaa eikä kilpailun alkua haluttu siirtää koneen vaihdon takia. Koirat ovat kuitenkin etusijalla kisassa eikä tekniikka. Videoarkistosta löytyy kuitenkin hyvä tallenne, jossa mukana myös Best in Show finaali.

Kyyjärven koiraharrastajat tekivät taas hyvää työtä, sillä ilmoittautumiset, rokotusten tarkastukset ja muut kisaan liittyvät järjestelyt sujuivat varsin sutjakkaasti ja ammattitaidolla. Tämän tyyppinen tapahtuma onnistuu ainoastaan hyvällä yhteistyöllä ja niinpä järjestelyt saivat kiitosta jälleen kerran. Sen verran oli tehty muutoksia, että kehien määrä oli pudotettu kolmeen ja pennut olivat yhdessä omassa kategoriassaan. Onnistuneita ratkaisuja molemmat ja homma toimi hyvin. Isojen koirien luokassa tuomarilla oli nyt mahdollisuus kierrättää koirakkoja kahdessa kehässä ja sitä mahdollisuutta hän käyttikin hyväkseen. Myös tuomarityöskentely sai hyvää palautetta.

Esiintymisestradi oli rahdattu paikalle, josta kuvaus, ohjaus ja selostus toteutettiin. Ilman estradia kuvaus ja selostus olisi ollut melkoista läträämistä sateessa ja tuulessa. Kiitokset laitosmiehille ja kunnalle. Selostuksesta vastasi tänä vuonna koirat hyvin tunteva kyyjärveläinen Soili Vehkalampi ja juontaja/kommentaattorina Veikko Huumarkangas. Kaksikko hoiti hommansa moitteetta ja ainoa pieni ongelma oli vain aavistuksen liian pienet numerot osallistujilla. Kehien taustalle pystytettiin sponsoreiden mainosaita ja kovasta tuulesta huolimatta se saatiin pysymään pystyssä. Hyvää oppia sekin.

Mylläreiden naisosasto vahvistettuna yhdellä miehellä oli ottanut vastuulleen kahvituksen, arpojen ja makkaranmyynnin. Virolahtelaiselle Seppo Pirttimäelle lyötiin kamera käteen ja sanottiin, että ota kuvia. Yli 150 kuvaa kertyi, joista osa nyt nähtävänä lisäkuvissa!

Lämpimät kiitokset kaikille mukanaolleille. Palautepalaveri pidetään myllyllä ja siihen tulee kutsu erikseen.