Maanantai 21.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Nopolan koulukeskushanke etenee aikataulussaan.Nopolan koulukeskushanke etenee aikataulussaan.

Nopolan koulukeskushanke etenee aikataulussaan.

14.8.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Nopolan koulukeskushankkeen rakennustyöt ovat edenneet aikataulun mukaisesti. Kesän aikana on rakennuksen perustuksien maansiirtotyöt tehty valmiiksi.

Perustusten valutöiden jälkeen alkavat rakennustyön tulokset näkyä konkreettisemmin ja seinärakenteiden myötä kiinteistö alkaa muotoutumaan lopulliseen muotoonsa. Rakennustöiden arvioidaan valmistuvan kesäkuun 2018 puolessavälissä ja käyttöönotto tapahtuu syyslukukauden alkaessa 2018.

Koulun rakennustyö tuo Koulutielle ylimääräistä liikennettä ja koululaisten turvallisuutta on pyritty parantamaan aitaamalla ala-asteen piha-alue. Tästäkin huolimatta on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta ja välttää turhaa liikkumista rakennustyömaan lähistöllä.