Perjantai 03.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Partiolaisten Piiripäivä 23.-24.9. JyväskylässäPartiolaisten Piiripäivä 23.-24.9. Jyväskylässä

Partiolaisten Piiripäivä 23.-24.9. Jyväskylässä

5.8.2017 Kyypartio/ Eevaliisa Hakola

Hox! Sinä partiolainen, joka haluat pysyä menossa mukana, nyt siihen on mahdollisuus piiripäivillä. Järvi-Suomen partiolaiset täyttää 10 vuotta ja sitä juhlitaan syyskuussa.

Tapahtumassa on ikäkausittain omat ohjelmansa. Majoittautuminen kouluilla. Sunnuntaina on aateohjelmaa ikäkausittain ja juhla huipentuu partio paraatiin iltapäivällä. Syyskisat järjestetään Jyväskylässä osana piiripäivää. Lorelei Rodeo on samoajien lauantain ohjelma. Sudenpennuille ja seikkailijoille on piiripäivässä oma ohjelma ja tarpojille oma tarpojatapahtuma. 

Lorelei17 kisassa sinisen ja punaisen sarjan kilpailuvartioissa on neljä 14-18 -vuotiasta jäsentä, joiden yhteenlaskettu ikä on enintään 68 vuotta.  Hox, te kaikki Äkäslompolon reissulla olleet: Nyt pääsis kisaamaan kaupunkiin ja polkupyörillä..

Tässä olisi nyt tarjolla, ja vieläpä lähellä, kaiken ikäisille partiolaisille sopivaa ohjelmaa ja samalla pääsee katsomaan muita huivikauloja ja saamaan uusia partioystäviä. Hinta 54 euroa/ huivi. Lippukunta avustaa jotain, vielä ei olla asiaa pohdittu. Ja pienemmistä partiolaisista oma ohjaaja pitää siellä huolta. Myös äidillä tai iskällä on tässä hyvä sauma lähteä apuriksi ja samalla tutustumaan partiotoimintaan.

Tapahtumaan pitää ilmoittautua elokuun loppuun mennessä kuksan kautta. Eli että vanhempi ilmoittaa sudarinsa, seikkailijansa jne. Juu, ette osaa, eipä mitään, en minäkään! Mutta Marjaana osaa! Nyt miettimään osallistumisia ja ilmoitusta siitä minulle osoitteeseen  eevaliisa.hakola@kotinet.com  niin saadaan asiaa rullaamaan eteenpäin.