Perjantai 03.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
MLL:n hallitus palasi kesälaitumiltaMLL:n hallitus palasi kesälaitumilta

MLL:n hallitus palasi kesälaitumilta

21.8.2017 Mari Autio/MLL

Syyskausi avattiin hallituksen kokouksella, joka pidettiin sunnuntaina 20.8.2017. Kokouksessa käytiin läpi menneen kesän toimintaa ja käännettiin katse jo tulevaan syksyyn.

Kahvakuulailu jatkunee vielä ainakin elokuun. Osallistumismaksut käytetään mahdollisesti liikunnallisen toiminnan järjestämiseen; tästä lisätietoja myöhemmin, seuratkaahan ilmoittelua! Mukaan kerkeää siis vielä ainakin parina torstaina.


MLL on ostanut ja toimittanut villasukkia varten lankoja Eläkeliitolle, ja sukkia on valmistunutkin melkoisesti heidän toimestaan! MLL:n edustajat luovuttavat sukat lähiaikoina pienille koululaisille.

Rotinapaketit uudistuvat ensi vuoden alussa. Tulevan vuoden paketti on runsas ja monipuolinen, ja varmasti mieluinen tervehdys uuden tulokkaan perheeseen. Paketti toimitetaan kotiin kaikille Kyyjärvellä vuonna 2018 syntyneelle.

Perhekahvilatoiminnan jatkumisesta keskusteltiin. Ainakaan tähän mennessä uutta jatkajaa kahvilalle ei ole löytynyt. Mikäli kiinnostusta löytyy, otapa yhteyttä yllekirjoittaneeseen puh. 040-8668059.

Seuraavan kerran MLL:n hallitus kokoontuu 17.9.2017.

Mukavaa syksyn alkua kaikille!