Tiistai 18.12.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Maakuntaviesti 2018 hiihdetään Kyyjärvellä helmikuussaMaakuntaviesti 2018 hiihdetään Kyyjärvellä helmikuussa

Maakuntaviesti 2018 hiihdetään Kyyjärvellä helmikuussa

1.9.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Keski-Suomen maakuntaviestin järjestelyvastuu on Kyyjärvellä vuonna 2018. Poikkeuksellisesti viestiä ei hiihdetä loppiaisena vaan helmikuun puolella, 17-18. päivä. Tapahtuman suunnittelu on aloitettu ja valmisteluun nimetty työryhmä piti ensimmäisen palaverinsa kunnavirastolla keskiviikkona.

Maakuntaviestin suunnitteluryhmän muodostavat Anu Oksanen (siht.), Hannu Kalliojärvi, Suvi Kantonen, Eero Ylitalo (pj.) Jari Lautanen, Alpo Viitala sekä Esa Kyrönlahti. Suunniteluryhmä täydensi itseään päättämällä kutsua mukaan myös kunnan liikunnanohjaajan.

Maakuntaviestin keskipisteenä tulee toimimaan Kauppakeskus Paletin Vaasan puoleinen alue. Siihen on tarkoitus rakentaa kisakeskus, josta lähtö ja maaliintulo tapahtuu. Alueelle on tarkoitus pystyttää myös iso teltta, joka toimii huoltorakennuksena.

Varsinaiset latutaistot käydään luonnollisesti Harsunkankaan perinteikkäissä maastoissa, mutta koska tästä tapahtumasta on odotettavissa sen verran mittava, päädyttiin tarpeellisten palvelujen saatavuuden kannalta tuomaan keskus Paletin läheisyyteen. Tavoitteena on luonnollisesti myös se, että tapahtumaan osallistujat hyödyttäisivät myös kauppakeskuksen yrityksiä, ja suunnitteluryhmässä nähtiinkin tärkeänä tiivis yhteistyö myös siihen suuntaan.

Viestin ohjelmalehtisen tuotantovastuu sälytettiin suunnitteluryhmän kokouksessa Kyyjärven Kyvylle ja Kyyjärven Mediamylläreille. Ilmeisen varmaa on myös se, että ensimmäisen kerran maakuntaviestin historiassa tullaan tapahtumasta lähettämään erittäin laadukasta kuvamateriaalia myös niiden hiihdon ystävien saataville, jotka eivät paikalle pääse. Mediamyllärit huolehtivat siitä.

Suunnitteluryhmä kokoontuu seuraavaan palaveriin keskiviikkona 20. syyskuuta klo 18.00.