Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
EL Tervetuloa mukaan! EL Tervetuloa mukaan!

EL Tervetuloa mukaan!

6.8.2017 EL Tuula Härkönen

Kävellään, mennään metsään, konserttiin, tutkitaan kansalaisopiston ohjelmatarjontaa...

Tiedättehän, että ihminen saa elää  ja nauttia jokaisesta Luojan suomasta päivästä, vaikka titteliksi merkitäänkin eläkeläinen, ikäihminen, vanhus, siis kauemmin elänyt kuin vähemmän!
On ihan järkevää pitää itsestään huolta: yksi parhaimpia tapoja on olla mukana toiminnassa, nähdä ihmisiä, jutella, nauraa... Tervetuloa! Lapset ja lapsenlapset, vinkatkaa tekin vanhemmillenne ja isovanhemmille, että voisivat tulla yhdistyksemme tilaisuuksiin. Tiedotamme tapahtumista Nopolanewsissa, Torstai-lehden Päivyrissä ja Viispiikkisessä.

Ti 8.8. klo 11.30 Tunnissa maapallon ympäri -kävelytapahtuma urheilukentällä  ks. ed.artikkeli

To 17.8. klo 9 -11 mennään auttamaan päiväkotilapsia: jokainen lapsi istuttaa oman puuntaimen Suomi 100 -juhlavuoden merkeissä. 4H, Metsänhoitoyhdistys ja päiväkoti ovat mukana. 4H pyysi meidät avuksi. Lue 4H Jaanan juttu. Pietari Brahen tien alkupäässä oleva alue. Sinne voi toki reippailla kävellen tai pyörällä. Kyytiä tarjoavat ja tarvitsevat kokoontuvat Essolle vaikka klo 8.45. Kaikki mukaan: erinomainen idea!

Kuukausitapaamiset aloitamme ke 13.9. klo 10. Jos ilma sallii, pidetään makkarakestit Kivirannan ympäristössä. Siitä myöhemmin.

Kansalaisopiston tarjonta kiinnostaa!!!

Tulossa su 1.10. Karstulan Mieslaulajien Mä elän vieläkin -musiikkinäytelmä (päiväesitys). Tarkemmat tiedot myöhemmin. Varaa paikka, soita Saaralle 040 5906213.