Torstai 19.07.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Valokuituliittymä hintaan 99 € !!!Valokuituliittymä hintaan 99 € !!!

Valokuituliittymä hintaan 99 € !!!

1.9.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Ei ole otsikossa kirjoitusvirhettä - ei - mutta muutamia reunaehtoja kylläkin.

Keski-Suomen valokuituverkot KSVV Oy käynnistää Kyyjärven keskustan alueella uusien valokuituliittymien myyntikampanjan. Nyt on hinta enemmän kuin kohdallaan, sillä käyttövalmiin liittymän saa hintaan 99 €:a mikäli koko kampanja-alueelta löytyy yhteensä 95 uutta liittyjää. Alue on merkitty karttaan, mutta käytännössä se ulottuu Betsetiltä Honkalehdon alueelle ja järvestä valtatielle 13 ja vähän ylikin risteysalueilla. Liittymiä voivat tilata niin kotitaloudet, yritykset kuin taloyhtiötkin eli joka niemeen ja notkelmaan nyt sopimus!

Huippuedullinen 99 €:n liittymähinta edellyttää asetetun kokonaismäärän toteumista, mutta lisäksi myös asiakkaan sitoutumista 24 kk:n Valonetti-internetpalvelusopimukseen.
Käytännössä kyse on ns. nettiliikennesopimuksesta, jonka saa edullisimmillaan 24,90 €/kk. Valonettituotteista on esitteessä lisätietoa ja nopeimpiin liittymiin sisältyy jatkossa hvyin toimiva Maxivision tv-palvelu.

Esite jaetaan Kyyjärven talouksiin perjantaina 11.8.2017, jossa on mukana liittymissopimus.i

 

TOIMI NÄIN:

Jaetun esitteen mukana on liittymäsopimus, jonka voi palauttaa myös postin mukana. Suosittelemme kuitenkin, että palautat sopimuksen myllyn kautta. Kyyjärven mediamyllärit ry toimii edelleen KSVV:n liittymien edustajana Kyyjärvellä ja tässä kampanjassa on erittäin tärkeää, että kokonaismäärän kehittymistä voidaan seurata keskitetysti. Veikko ja Marko myllyllä skannaavat sopimuksen eteenpäin ja antavat lisätietoja asiasta. Eikä tietenkään ole mikään salaisuus, että myllärit saavat pienen provision myllyn kautta kiertävistä sopimuksista, mutta yhteisen hyvän eteen menee jokainen sentti siitäkin rahasta. On nimittäin kaikkien etu nyt ja jatkossa, että kampanjat saadaan kunnialla maaliin - kuntienkin satsaukset ovat sitä luokkaa.

Kunnollinen porkkanakin on myllyn kautta kiertäville sopimuksille luvassa, mutta siitä myöhemmin.

 

Hinnoittelu muuttuu kustannusperusteiseksi

Vaikka et asuisikaan kampanja-alueelle, tutustu esitteeseen huolellisesti ja ole yhteydessä mylläreihin. Hinnoittelu muuttuu 1.10.2017 alkaen kustannusperusteiseksi ja esimerkiksi kiinteistön sijaitessa 200 metrin etäisyydelle liityntäpisteestä hinta on syyskuun loppuun saakka 1.450 €, mutta sen jälkeen 2.950 € eli merkittävästä edusta on kyse. Kerro asiasta naapureillesi ja myös kampanja-alueen ulkopuolella kyläkunnillla kannattaa kerätä porukkaa esimerkiksi saman tien varrella asuvista. Pyrimme hoitamaan asiaa yhteistyössä eteenpäin.

Tutustu esitteeseen tästä linkistä.

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  Keksintöjenviikko
  Oikarin Sora Oy
  Millespakka OY
  Betset
  Sigma Trukit Oy
  Töpseli ja roikka
  Sale Kyyjärvi
  Sähköveijarit
  Metallisorvaamo Patovisti
  Juha Eteläkari
  LVIMore Oy
  Soinin saneeraus
  Tulostekniikka
  OH-asennus Osmo Huhtala
  Rakennuspalvelu Lautanen
  PJM Monituotanto Oy
  Hirsituote Humalajoki oy
  Kyyjärven Lämpö Oy
  Yrityspalvelu Paju
  Viitasaaren konttorikone
  Korjaamo J. Uusisalo