Maanantai 21.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Yrittäjän-päivän (5.9) tapahtumia Kyyjärvellä.Yrittäjän-päivän (5.9) tapahtumia Kyyjärvellä.

Yrittäjän-päivän (5.9) tapahtumia Kyyjärvellä.

28.8.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Maassamme on vietetty valtakunnallista Yrittäjän päivää jo 20 vuoden ajan. Päivän ajankohta on 5.syyskuuta, ja se merkittiin almanakkaan merkkipäiväksi vuonna 2010. Kyseisenä päivänä suositellaan myös siniristilipun nostamista salkoihin. Tänä itsenäisyytemme juhlavuonna on erityinen syy juhlia yrittäjyyttä – satavuotias Suomi on monella tapaa yrittäjien työn tulosta. Siksi Yrittäjän päivän ja sen teeman toivotaan näkyvän tänäkin vuonna maamme kunnissa, koulujen ja oppilaitosten ohjelmissa, yrittäjäyhdistysten tilaisuuksissa ja tietenkin myös yrityksissä.

Kyyjärvellä huomioidaan Yrittäjän-päivä kutsumalla avoimella kutsulla kaikki kyyjärviset yrittäjät ja kunnan luottamushenkilöt Kivirannan monitoimitalolle aamukaffeelle ja -puurolle tiistaina 5.9 klo 7.00-8.00. Kahvikupin ja puurolautasen äärellä on hyvä vaihtaa kuulumisia ja tuoda paikallisten yrittäjien näkemyksiä kunnan elinkeinoelämän ja palvelujen kehittämiseen Kyyjärvellä.

Yrittäjän-päivä saa jatkoa samaisen päivän iltapäivällä, kun Kauppakeskus Paletin eteen pystytetään teltta, jossa pannaan kahvipannut tulelle ja makkaragrillit kuumumaan. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kyyjärven kunta, Kyyjärven Yrittäjät sekä POP-pankki. Teltalla on kaikilla kuntalaisilla mahdollisuus tavata oman kunnan yrittäjiä sekä kunnan viranhaltijoita sekä luottamushenkilöitä. Kahvia, makkaraa ja jutustelua on tarjolla aikavälillä 14.00-17.00. Tervetuloa kaikki yrittäjyydestä ja kunnan elinvoimaisuuden kehittämisestä kiinnostuneet paikanpäälle.