Keskiviikko 13.11.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kalastajatorpan tunnelmassa syntyy hyviä ideoita.
TOIMI NYT!-hankkeen ohjausryhmän kokoontui PiispalasssaTOIMI NYT!-hankkeen ohjausryhmän kokoontui Piispalasssa

TOIMI NYT!-hankkeen ohjausryhmän kokoontui Piispalasssa

16.8.2017 Kannonkosken Oiva Oy/ Heljä Turpeinen

Kattava kokoonpano työllisyystoimijoita kokoontui pohtimaan keinoja työllistymisen edistämiseksi.

1.3.2017 aloittanut TOIMI NYT!-hanke on käynnissä kuuden kunnan alueella; Kyyjärvellä, Karstulassa, Kannonkoskella, Kivijärvellä, Saarijärvellä ja Pihtiputaalla. Hanketoimijat jalkautuvat Piispalasta asiakkaiden tarpeen mukaan kuntakeskuksiin. Tavoitteena hankkeessa on auttaa haastavassa työmarkkinatilanteessa olevia henkilöitä muun muassa tunnistamaan jäljellä olevaa työkykyään ja suuntaamaan voimavarojaan työkykyänsä vastaaviin työtehtäviin. Hankkeen aikana asiakas saa tukea työelämävalmentajalta koko prosessin ajan.

Hankkeen ohjausryhmä kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa 15.8.2017 Piispalassa mm.kokoustenpitoon hyvin soveltuvassa idyllisessä Kalastajatorpassa. Hanketyöntekijöinä toimivat työelämävalmentaja Piia Fisk ja palveluvastaava Henna-Mari Pekkanen ovat mielissään siitä, että kokouksen tunnelma oli avoin, keskusteleva. Hyviä ja hanketta tukevia ideoita syntyi runsaasti.

Sen lisäksi, että työllisyystoimijat ohjaavat asiakkaita hankkeen piiriin, voi asiakas itse ottaa yhteyttä hanketyöntekijöihin. 

Toimi Nyt!

Piia Fisk, 044 4388391 piia.fisk@piispala.fi
Henna-Mari Pekkanen, 044 4388311 henna-mari.pekkanen@piispala.fi