Keskiviikko 12.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kansalaisopiston lukuvuosi 2017-18Kansalaisopiston lukuvuosi 2017-18

Kansalaisopiston lukuvuosi 2017-18

22.8.2017 Karstulan kansalaisopisto / Maria Poikonen

Lukuvuosi 2017-18

Kansalaisopiston lukuvuoden 2017-18 ohjelma on julkaistu netissä. Näköisversio ohjelmasta avautuu sivuilta http://www.karstula.fi/binary/file/-/id/1/fid/4130 ja kurssisivustolle pääset osoitteesta www.opistopalvelut.fi/karstula

Paperinen ohjelmalehti jaetaan alueen talouksiin postitse 31.8. ja netti-ilmoittautuminen avautuu 1.9. klo 7.
Puhelimitse ilmoittautuminen 1.9. klo 8 alkaen.

Uutta tällä kaudella on PAKOLLINEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KAIKILLE KURSSEILLE.
Kursseille on ilmoittauduttava määräpäivään mennessä (pääsääntöisesti viikkoa ennen kurssin alkua), jotta tiedämme, onko riittävästi tulijoita kurssin aloittamiseen.

Koko lukuvuoden kestävät kurssit alkavat viikolla 38.

 

Uusia tuulia

Kyyjärven kurssitarjonnassa uutta on Heli Alapihan vetämät tanssien kuntoa -illat kerran kuussa keskiviikkoisin. Syksyllä 4 kertaa ja keväällä 4 kertaa. Alussa on helppoja, tuttuja senioritansseja, sen jälkeen pieni hengähdystauko, Lavis-lavatanssijumppaa ja vielä perään puolen tunnin lihaskuntojumppa.
Lavis on liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten et tarvitse paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja suomalaisia lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, foksia ja valssia.

Liikuntakurssien ohjaajat hieman vaihtuneet: Tanja Kyrönlahti pitää naisten liikuntaa ja vesijumppia, Jarkko Parkkonen seniorijumppaa ja miesten liikuntaa ja Kai Heikkilä jatkaa joogan ja keppijumpan ohjaajana.

Marko Akselan pitämällä Internet tutuksi / sähköinen asiointi -kurssilla tutustutaan erilaisiin netistä löytyviin asiointipalveluihin ja kurssin sisältö muodostuukin kurssilaisten tarpeiden mukaan.

Laura Hetemäki opastaa Kokeilevaa piirtämistä havainnoista ja mielikuvituksesta -lyhytkurssilla erilaisten piirustusvälineiden käyttöä.

Riikka Jokisalon lyhytkursseja on moneen lähtöön: kirkonkylän kursseilla tehdään betoniherkkuja ja kehrätään kierrätysmateriaaleja ja Kumpulassa tarjolla mosaiikkia ja solmeilua.

 

Kuvataiteen perusopetus alkaa viikolla 36 

KYYJÄRVELLÄ järjestetään kuvataiteen perusopetusta, jossa tutustutaan kuvataiteen eri osa-alueisiin ja tekniikoihin.
Opettajana toimii Riikka Jokisalo. Kuvataidekoulu kokoontuu Nopolan koululla maanantaisin klo 15.15-16.45 4.9. alkaen.
Lukuvuoden hinta 45 e + 30e materiaalimaksu. Ilmoittautumiset 4.9. mennessä www.opistopalvelut.fi/karstula tai puhelimitse 0444596656

KARSTULASSA kuvataiteen lisäksi järjestämme myös teatteritaiteen ja käsityötaiteen perusopetusta.

Taiteen perusopetus on ensisijaisesti peruskouluikäisille lapsille ja nuorille tarkoitettua tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opetusta.

Tervetuloa mukaan kansalaisopiston toimintaan!