Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Hirven haukkukoe Lauantaina 30.09.2017Hirven haukkukoe Lauantaina 30.09.2017

Hirven haukkukoe Lauantaina 30.09.2017

29.9.2017 Kyyjärven erämiehet ry / E Koivisto

Keski-Suomen kennelpiirin pohjoislohkon valinta (Piirinmestaruus karsinta)

Erämiesten hirvenhaukkukilpailuun on ilmoittautunut jälleen runsas määrä koiran omistajia koirineen ja väkeä saapuu varhain Lauantai aamuna Eräkartanolle jossa maastot arvotaan kilpailijoiden kesken ja sen jälkeen koiranohjaaja sekä kaksi tuomaria suunnistaa maastoihin joita on , Kyyjärvellä sekä naapuri kunnissa mm. Karstula, Kivijärvi, Kannonkoski, Kinnula, Soini, Saarijärvi joten laajasta alueesta on kyse ja kannattaa huomioida se niin liikenteessä kuin metsästyksessä että maastoissa on kovasti liikettä tällä alueella ja vältetään häiritsemästä kilpailusuorituksia. Tosiaan 23 koiraa on ilmoittautunut kilpailuun ja oheisjoukkojen myötä Eräkartanolla pyörähtää noin 100 koiraharrastajaa lauantain aikana. Onnea kaikille osallistujille koitokseen . Kokoontuminen Eräkartanolle alkaa La. aamuna klo 6:00 ja jatkuu myöhään iltaan asti, kunnes kaikki koirat on saatu metsästä pois.
Ennen kisoja tuli jo vääntöä siitä että minkä koiran kuvan laitan, saanen anteeksi kun minulla ei ollut muuta tarjolla kuin tämä ;)