Tiistai 26.09.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
RuskaretkiRuskaretki

Ruskaretki

23.9.2017 Saarikka / Touhula / E Koivisto

Ilman puuduttavan pitkää matkaa.

Reilu kaksikymmentä henkilöä Kyyjärveltä ja naapuripitäjistä suuntasi Nurmijoelle Eräkartanon pihapiiriin viettämään syksyistä ulkoiluiltapäivää. Etujoukkojen tarkoitus oli laittaa tulet valmiiksi kun pääjoukko saapuu, mutta yllätys yllätys tuli paloi jo laavussa ja tekijänä kyläkunnan ja Erämiesten puuhamies Keijo Pillikko joka oli huolehtimassa erämiesten talkooporukan hyvinvoinnista ja muista askareista. Takkatupakin oli mukavan lämmin kokeilla eko-aseella ampumista, jota ensikertalaiset ei olisi lopettanut millään kun "makuun" pääsivät.
Kyllähän vierailu hieman Erämiesten ahkeria talkoolaisia häiritsi kun huutelimme heitä milloin kuumille makkaroille tai kahville, mutta suotakoon nämäkin tauot heille sillä ymmärtääkseni talkoot ovat mukavaa yhdessä tekemistä ilman aikatauluja.

Touhula kiittää Kyyjärven Erämiehiä tästä mahdollisuudesta, tämä oli meille se erilainen ja antoisa päivä, kuitenkin niin lähellä.