Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Karstulan Muistikävely-tapahtumaKarstulan Muistikävely-tapahtuma

Karstulan Muistikävely-tapahtuma

15.9.2017 Saarikka/Annemari Mäntynen

Muistiviikkoa vietetään jälleen ensi viikolla. Tällä kertaa Kyyjärvellä ei järjestetä omaa tapahtumaa, mutta toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi Karstulan Muistikävely-tapahtumaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Pääset katsomaan kutsun tästä linkistä Karstulan Muistikävely-tapahtumaan.  Jos et vielä ole käynyt Kruukkilan kotiseututalon kauniissa ja vanhassa tuvassa, etkä nähnyt sen hienoa pihapiiriä, nyt siihenkin on hyvä mahdollisuus. Lähtekää yhdessä tutustumaan rakkaaseen naapurikuntaan vaikka kimppakyydein. Mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa luvassa!