Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
VillasukkiaVillasukkia

Villasukkia

7.9.2017 Kirjasto / Tiina Honkonen

Kirjastoon halutaan koota näyttely asiakkaiden tekemistä villasukista.

Syksyllä iltojen pimetessä ja kylmetessä varpaat alkavat kaivata lämpöä. Monista kodeista alkaa kuulua puikkojen kalinaa. Pehmeät langat ja uudet mallit houkuttelevat. Nämä ovat merkkejä villasukkakauden alkamisesta!

Kirjaston asiakkaistakin löytyy varmasti innokkaita neulojia. Haluammekin koota kirjastoon näyttelyn asiakkaiden tekemistä villasukista. Näyttelyyn toivotaan mahdollisimman paljon erilaisia villasukkia. Malli saa olla oma tai lainattu, kunhan olet itse tehnyt sukat. Turhan kursailunkin voi unohtaa, sukkien ei tarvitse olla mitenkään poikkeuksellisen hienot, että ne voi tuoda näyttelyyn. Haluamme mukaan tavallisten ihmisten rakkaudella (ja joskus vähän tuskallakin) tekemiä sukkia. Mukaan voidaan liittää sukista tai niiden tekemisestä kertovaa tekstiä. Onko neulominen ollut haastavaa ja nämä ovat ensimmäiset valmistuneet sukat? Oletko valinnut sukkiin rakkaan ihmisen lempivärit? Neuloitko sukat ensimmäiselle lapsenlapselle? 

Näyttely on kirjastossa 27.11.-15.12. ja sukat tulee toimittaa kirjastoon ennen sitä. Toivottavasti saadaan mukaan paljon sukkia tarinoineen. Näyttelyn aikana asiakkaat saavat äänestää omia suosikkejaan sukista ja eniten ääniä saaneet palkitaan.

Nyt puikot heilumaan!

Kirjasto palvelee osoitteessa Tuliharjuntie 43.

  • maanantai klo 13-19
  • tiistai suljettu
  • keskiviikko klo 10-16
  • torstai klo 13-19
  • perjantai klo 10-16    

Aihealueen yhteistyöyritykset

Ruokala Margit
Perhon Lukio
Karstulan Lukio
Villiviini
Karstulan Kansalaisopisto
Karstulan Evankelinen Opisto
Paletti kauppiasyhdistys
Cafe restaurant