Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Yläkoulun oppilaskunnan hallitus esittäytyyYläkoulun oppilaskunnan hallitus esittäytyy

Yläkoulun oppilaskunnan hallitus esittäytyy

12.9.2017 perusopetus/ Annika Mattila

Yläkoulun oppilaskunnan hallitus valitaan joka syksy järjestäytymiskokouksessa, johon koko yläkoulun väki osallistuu. Kokouksessa tulee tutuksi kokouskäytänteet samalla kun oppilaskunnan toiminta saadaan alulle.

Yläkoulun oppilaskunnan järjestäytymiskokous pidettiin to 7.9.2017 koulun ruokalassa. Kokouksessa yläkoulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kaudelle 2017-2018  Onni Nissinen yhdeksänneltä luokalta ja sihteeriksi Toni Pölkki kahdeksannelta luokalta. Oppilaskunnan hallituksen jäseniksi valittiin lisäksi Antton Noponen ja Ida Saukko (varalle Lauri Uusisalo ja Anna-Sofia Humalajoki) yhdeksänneltä luokalta, Albert Humalajoki ja Karoliina Noponen (varalle Roni Eteläkari ja Eveliina Ohranen) kahdeksannelta luokalta ja Maija Nissinen ja Severi Kinnunen (varalle Mette Peltola ja Noora Audejew) seitsemänneltä luokalta.

Kokouksessa äänestettiin myös kaksi oppilasjäsentä edustamaan nuoria heitä koskevassa päätöksenteossa. Edustajiksi valittiin Onni Nissinen (varalla Lauri Uusisalo) ja Anna-Sofia Humalajoki (varalla Ida Saukko).

Äänestyksen vaalivirkailijoina toimivat Miko Kostamo, Esko Kytölä ja Joonas Ahola. Äänestyksen järjestysmiehinä toimivat Valtteri Maanselkä ja Miikka Vehkalampi. Äänten laskun suorittivat Viljami Pylkkönen, Julius Poikola ja Toni Pölkki.

Varsinaisen toiminnan oppilaskunnan hallitus pääsee aloittamaan heti tämän viikon aikana. Saattaa olla, että suurimpana tavoitteena on perinteisen sählyturnauksen järjestelyjen alkuun laittaminen!