Maanantai 18.06.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
99 €:n liittymien rakentaminen käynnistyy Kyyjärvellä!99 €:n liittymien rakentaminen käynnistyy Kyyjärvellä!

99 €:n liittymien rakentaminen käynnistyy Kyyjärvellä!

8.9.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Kyyjärvellä 99 €:n valokuituliittymien rakentamiskampanja käynnistyy viikon parin sisällä Honkalehdonmäeltä. Kuvassa Pölkit ja Kemppainen tutkivat suunnittelija Aaro Lehtomäen kassa sopivia kuitureittejä omakotitaloihinsa. Valokuituliittymien myyjät soittelevat kuulemma muualtakin, mutta JOS PALAUTAT SOPIMUKSEN KYYJÄRVEN MEDIAMYLLÄRIT RY:N KAUTTA NIIN OLET MUKANA HUIPPUHIENON APPLE IPADIN ARVONNASSA. Applen laitaa peliin NopolaNewsin uusin yhteistyökumppani IlonaIT!

Vaikka Kyyjärven määräehto  - 95 liittymää kampanja-alueella - ei ole vielä täynnä, niin siitä huolimatta liittymien rakentaminen käynnistyy hyvin nopealla aikataululla Honkalehdonmäeltä jo parin viikon sisällä ja nimenomaan KAMPANJAHINTAAN. Perjantaina suunniteltiin Petäjätien liittymien reitit ja lähes kaikki kiinteistönomistajat ovat mukana myös Lehtomäentieltä. Honkalehdon alueella kannattaa nyt olla hereille, sillä suunnittelu on käynnissä. Suunnittelu jatkuu paikanpäällä ensi viikon keskiviikkona ja toivottavaa on, että mahdollisimman moni on tehnyt päätöksen ja sopimuksen jo ennen sitä. Suunnittelijalle välitetään tieto uusista sopimuksista päivittäin. Aaro Lehtomäen mukaan kaivamisen jälkeen kuituhitsarit kulkevat lähes perässä ja liittymiä otetaan käyttöön pikavauhtia. Kampanjahinta edellyttää lisäksi 24 kk:n määräaikaista nettiliikennesopimusta, jonka saa edullisimmillaan hintaan 24,90 €/kk. Mikäli sinulla on kuitenkin voimassa oleva sopimus jonkin toisen operaattorin kanssa, valokuituliittymän voi ottaa käyttöön vasta entisen sopimuksen päättymisen jälkeen (max 24 kk). Liittyminen Keski-Suomen valokuituverkot Oy:n kuituverkkoon on tehty nyt niin edulliseksi ja joustavaksi kuin mahdollista ja se on varmaa, että tämä juna menee nyt.

Pikaisia päätöksiä odotetaan muiltakin, sillä Honkalehdon liittymien jälkeen rakennetaan pikavauhtia Kyyjärven muutkin liittymät. Sen jälkeen koneet siirtyvät eteenpäin Pihtiputaalle ja Aaro Lehtomäki arvioi etteivät palaa ainakaan kuluvan vuoden puolella. Huikeita liittyjämääriä kuului olevan Putaallakin - hyvä niin.

Ota pikaisesti yhteyttä mylläreihin, niin laitetaan asia samantien kuntoon:

Veikko Huumarkangas 044 4597100
Aaro Toppinen 044 4597020
Erkki Koivisto 044 4597037
Marko Aksela 044 4597076