Sunnuntai 23.09.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Valokuvia juhlavuoden kuvakalenteriin kaivataanValokuvia juhlavuoden kuvakalenteriin kaivataan

Valokuvia juhlavuoden kuvakalenteriin kaivataan

16.10.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärven kunnan perustamispäätöksestä tulee ensi vuonna kuluneeksi 90 vuotta. Kunnassa on jo kahden viime vuoden aikana tuotettu hieno kuvakalenteri aina vuoden vaihteen alla sopivasti jouluksi. Näin on tarkoitus toimia tänäkin vuonna.

Kuvien keräämisessä on tällä kertaa päätetty kääntyä kuntalaisten puoleen ja pyydetty toimittamaan valokuvia kunnantoimistolle tai sähköisesti jari-pekka.uusisalo@kyyjarvi.fi. Asetettu määräaika päättyy ensi maanantaina 16.10. Kertymä on tähän mennessä ollut vaatimaton, ja kalenterin koostajat toivovatkin kuntalaisten aktivoitumista tässä asiassa.

Julkaistavien kuvien omistajille on luvassa ilmainen kalenteri, ja kaikkien kuvia toimittaneiden kesken arvotaan Kauppakeskus Paletin lahjakortti.  Vuoden 2018 ollessa kuntamme juhlavuosi, olisi hienoa jos saisimme koostettua sellaisen kuvakalenterin ensi vuodelle, joka kertoisi kuntamme historiasta.

Tehdään yhdessä kuntamme pitkää historiaa kunnioittava kuvakalenteri muistoksi jälkipolville.