Keskiviikko 18.10.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kunnan sisäilmatyöryhmä on aloittanut toimintansaKunnan sisäilmatyöryhmä on aloittanut toimintansa

Kunnan sisäilmatyöryhmä on aloittanut toimintansa

1.10.2017 Kyyjärven kunta /Työsuojelu/ Maija-Liisa Immonen

Kyyjärven kunnassa on perustettu sisäilmatyöryhmä, johon on nimetty kunnanjohtaja henkilöstöjohtajana, työsuojelupäällikkö (sivistystoimenjohtaja), rakennusmestari kiinteistöistä vastaavana, työterveyshoitaja sekä käsiteltävänä olevan kiinteistön esimies ja työsuojeluvaltuutettu kutsuttuina.

Terveydenhuollon edustajina kokouksissa voivat olla myös työterveyslääkäri, terveyskeskuslääkäri ja kouluterveydenhoitaja/neuvolan terveydenhoitaja. Sisäilmatyöryhmä käsittelee ja selvittää kunnan kiinteistöissä havaittuja sisäilmaongelmia, kartoittaa riskitekijöitä, etsii ongelmiin ratkaisuja ja tekee tarvittaessa esityksiä kunnanhallitukselle toimenpiteistä sisäilmaongelmien ratkaisuiksi. Työryhmässä on terveydenhuollon ammattilaisia, jotka arvioivat sisäilman terveysvaikutuksia. Esitetyt toimenpiteet pohjautuvat terveysvaikutusten arviointiin. Sisäilmatyöryhmä kokoontuu tarvittaessa. Ryhmä on kokoontunut muutaman kerran ja käsitellyt kunnan eri kiinteistöjen asioita sekä laatinut toimintaohjeen sisäilmaongelmissa toimimiseen.

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  YIT
  Kyyjärven vuokra asunnot
  Karstulan kehittämisyhtiö
  Karstulan Kansalaisopisto
  Karstulan Kunta
  Perhon Kunta
  Kannonkosken kunta
  Viispiikkinen