Keskiviikko 18.10.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Yökahvilan aikataulumuutoksiaYökahvilan aikataulumuutoksia

Yökahvilan aikataulumuutoksia

13.10.2017 Kyyjärven helluntaiseurakunta, Mirjam Huotari-Kallinki

Yökahvila on auki huomenna la 14.10. ensimmäistä kertaa lyhyemmällä ajalla. Avaamme edelleen klo 19, mutta suljemme jo klo 22.

Nuopparin aukiolon tarkoitus on tarjota jokin paikka sisällä viettää iltaa. Pelit ovat pelattavissa, saa vain istua ja ollakin. Jotain purtavaa on tarjolla ja halutessaan saa jutustellakin, mutta mikään pakko se ei ole.

 

Kunnioitathan kuitenkin sen verran muita ja tiloja, että jätät rumat sanat ulkopuolelle samoin kuin alkoholipitoiset juomat ja halutessasi sauhuttelet muualla kuin Nuopparilla. Tervetuloa muokkaamaan illasta sinunkin väristäsi!