Sunnuntai 23.09.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Pieni Suuri Raamattuilta Reformaatiosta Pappilassa torstaina 26.10. kello 18.30Pieni Suuri Raamattuilta Reformaatiosta Pappilassa torstaina 26.10. kello 18.30

Pieni Suuri Raamattuilta Reformaatiosta Pappilassa torstaina 26.10. kello 18.30

25.10.2017 Riitta Kytölä / Kyyjärven seurakunta

Torstai-iltana kokoonnutaan Pieneen Suureen Raamattuiltaan ennakkotiedoista poiketen Pappilaan eikä kirkkoon, niin kuin viime viikon kirkolliset ja Sanansaattaja väittivät. Kirkossa on kirkkokuoron harjoitukset, sen takia saamme viettää iltaa poikkeuksellisesti Pappilassa.

Ilta alkaa siis kello 18.30 ja mukana on Petri Harju.

Illan aiheena on reformaatio- uskonpuhdistajan opissa. Luvassa on pikakurssi siihen, mistä luterilainen uskonpuhdistus alkoi 500 vuotta sitten ja mitä Luther opetti kristityn vapaudesta. Kristitty ihminen on vapaa ja sidottu. Mutta millaisissa asioissa kristityn on oikeastaan pakko toimia tietyllä tavalla ja milloin hän on taas ihan vapaa? Mitä merkitsee suhde Jumalaan, mitä suhde lähimmäiseen?

Kahvitarjoilu alussa! Sydämellisesti tervetuloa!

Ps. Tiedoksi vielä, että ensi viikolla keskiviikkona 1.11. lauletaan taas Siionin Kannelta tutuksi kello 18.30 alkaen myöskin Pappilassa. Joten nyt on hyvä jo harjoitella reitti ensi viikoksikin Pappilaan!